Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrint

feed Miere cu nuca

Miezul de nuca este un aliment delicios si este folosit in bucatarie la prepararea deserturilor. Dar in afara de asta, miezul de nuca are o compozitie si niste proprietati extrem de valoroase, fiind recomandata profilactic si terapeutic pentru o multime de afectiuni.
Nuca are in compozitia sa proteine, grasimi, vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E, P) minerale (fosfor, calciu, magneziu, potasiu, sulf, fier), acizi grasi si fibre.

Prin consumul de nuca (nu mai mult de 4-5 nuci pe zi), organismul va avea o multime de beneficii.

Amestecul apicol de miere cu nuca imbina intr-un mod ideal proprietatile celor doua alimente. In general, amestecul de uleioaginoase (seminte de floare, de dovleac, migdale, etc) cu miere naturala scoate in evidenta beneficiile acestora.
Nucile trebuie mestecate pe indelete inainte de a fi inghitite.

Atentie! Celor cu probleme hepatice li se recomanda un consum mai scazut de nuci.



Miere cu nuca 375g

Nuca in miere naturala de salcam - 375g
20.00RON
Media de evaluare a clientului:
0 stars  Total voturi: 0


Last Updated: marţi, 21 octombrie 2014 21:32