Tel:(+4) 0745.292.452

Otet de mere cu miere

Pagina:

Otetul de mere cu miere - scurta descriere

Otetul de mere cu miere este facut dupa reteta doctorului american D.C. Jarvis care a studiat si prezentat in cartile sale beneficiile acestui produs.

Otetul de mere cu miere de albine preparat traditional contine toate mineralele care intra in componenta marului: fosfor, magneziu, calciu, fluor, fier, siliciu, bor, potasiu dar si vitamine, pectine, acizi esentiali, care ii confera acestuia o paleta larga de proprietati terapeutice. De asemenea, otetul de mere cu miere contine si o cantitate insemnata de enzime.

Otetul de mere cu miere poate fi folosit ca produs alimentar dietetic, ca produs pentru acrit, in pregatirea salatelor si a mancarurilor gatite.

Atentie! Pentru cei ce intentioneaza sa urmeze o cura prelungita cu otet de mere cu miere exista si cateva contraindicatii. Astfel pentru cei ce sufera de guta, ulcer, gastrita, hipotensiune, litiaza renala urica, s.a. nu este recomandat.

 

 

Vitaminele din dulap

Voinicul si Viteazul cotrobaie prin bucatarie.
Viteazul: Ia sa vedem ce gasim noi bun pe aici. Cauta repede in dulap! Acolo tine mami dulciurile.
Voinicul: Cred ca am gasit ceva. Pare a fi suc. Hai sa gustam!
Viteazul: Ce e asta? Are usor gust de miere si nu e miere!
Capitanu: Iar v-am prins, curiosilor. Ce tocmai ati baut nu este sucul care credeati voi. Este ceva mult mai bun si mai sanatos. Este otet de mere cu miere.
Viteazul: Otet? Tocmai am baut otet?
Capitanu: Da, dar este vorba de otetul de mere, sucul de mere fermentat, care si-a pastrat toate substantele benefice ale fructelor. Contine un complex important de vitamine, printre care vitamina A, C, K, D, si complexul de vitamina B si de asemenea calciu, sodiu, potasiu, fosfor si saruri minerale.
Viteazul: Tu si mami consumati acest produs?
Capitanu: Da, ca produs alimentar dietetic, ca produs pentru acrit sau in pregatirea salatelor. Il amestecam cu mierea naturala, care ia din aciditatea otetului si rezulta o bautura numai buna pentru sanatatea noastra. Alte persoane il beau in fiecare dimineata, cu cel putin 20 de minute inainte de micul dejun. Este un produs extraordinar, care nu se altereaza. Datorita proprietatilor sale, otetul de mere este folosit inca din timpuri stravechi. Acesta era utilizat pentru stimularea metabolismului, ingrijirea pielii, combaterea alergiilor si in cazul bolile respiratorii, a problemelor digestive sau de greutate.
Voinicul: Va las pe voi sa povestiti. Eu mai am treaba, in frigider nu am cautat.

Company MAXXmarketing GmbH

CONTACTATI-NE