Miere cruda artizanală

Miere vie, brută, neprelucrată termic, nefiltrată, neprocesată

Amestecuri apicole

Amestecuri pentru creșterea imunității organismului

Produse apicole

Produse naturale obținute din stupină

Produse Gourmet

Delicatese apicole naturale

Articole recente

Miere naturală

Mierea naturală – caracteristici, proprietăți, cristalizare

Mierea este un aliment natural extreme de valoros produs de albine prin trasformarea enzimatica a nectarului floral sau a unor sucuri extraflorale. Asadar, dupa origine sunt doua tipuri de miere naturala (evident intotdeauna doar produsa de albine): florala (din nectarul florilor) si extraflorala (miere de mana sau de padure). Mierea de albine din nectarul florilor poate fi monoflora: miere de salcam, miere de tei, miere de floarea soarelui, miere de rapita si miere poliflora (din mai multe plante melifere): miere de mai, miere de balta, miere de faneata, etc.

Citește mai mult »