Tel:(+4) 0745.292.452

Sondaj de opinie

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Sondaj de opinie despre produsele noastre apicole naturale

Dragi prieteni si consumatori de produse apicole naturale,

Va multumim ca ati ales bunatatile apicole de la FagureleCuMiere.ro, pline de substante bioactive si proprietati nutritive, benefice pentru organism si pentru dezvoltarea echilibrata a copiilor.

Beneficiile consumului de polen

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Beneficiile consumului de polen

Polenul este unul dintre cele mai de pret daruri ale naturii catre om fara de care inmultirea plantelor nu s-ar putea realiza. Florile si pomii fructiferi ar fi condamnati la disparitie daca nu ar mai exista transportatorii de polen, cum sunt albinele. Aceastea isi umplu saculetul de polen si il depoziteaza in stup pentru hrana lor zilnica. Mai tarziu, cand viziteaza o alta floare, granulele de polen ramase pe albina de la floarea anterioara iau contact cu noua planta si astfel se produce polenizarea.

Mierea de albine vs. zahar

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Mierea de albine vs. zahar

Va intrebati deseori care sunt diferentele dintre mierea de albine si zahar si care este cea mai sanatoasa optiune pentru a va indulci bauturile sau preparatele culinare? In primul rand, mierea de albine este un aliment natural, in timp ce zaharul este obtinut in urma unui proces de fabricatie. Desi au in comun gustul dulce, glucoza si fructoza din compozitie, cele doua alimente difera foarte mult de la proprietati, pana la actiunile asupra corpului nostru. Iata ce contin zaharul si mierea de albine si ce efecte pot avea acestea la nivelul organismului nostru.

Pastura, produsul minune din stup

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Pastura, produsul minune din stup

Pastura sau painea albinelor este unul dintre cele mai valoroase produse apicole care se gasesc in stup. El rezulta din polenul adus de albine si depozitat in celulele fagurelui care, sub influenta microorganismelor, a temperaturii si umiditatii ridicate din stup, trece prin numeroase transformari biochimice care ii schimba structura:
- dispare capacitatea germinativa
- zaharoza se transforma in monozaharide
- monozaharidele se transforma partial in acid lactic
- creste continutul de vitamina K
- se mareste gradul de conservabilitate a produsului
- se elibereaza un numar mai mare de granule de polen

CONTACTATI-NE