Tel:(+4) 0745.292.452

Miere cu scortisoara

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Scortisoara in miere de salcam

Pe langa gustul interesant, s-a constatat ca amestecul de miere cu scortisoara consumat regulat, ajuta la tratarea a numeroase afectiuni: dureri de dinti, colesterol marit, infertilitate si impotenta, dureri de stomac, ulcer, indigestie, boli cardio-vasculare, s.a.

Otet de mere cu miere

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Otetul de mere cu miere - reteta doctorului D.C. Jarvis

Otetul de mere cu miere facut dupa reteta doctorului american D.C. Jarvis care a studiat si prezentat in cartile sale beneficiile acestui produs.

catina cu miere moduri de preparare

Catina cu miere - moduri de preparare

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Proprietatile si recomandarile catinei

Fructul de catina este unul din cele mai valoroase fructe din tara noastra. Catina este un arbust fructifer si face parte din flora spontana a tarii noastre.

Fructele au un gust acru-astringent si se recolteaza din august pana toamna tarziu. Fructele de catina sunt un adevarat panaceu.

Ele contin de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele, alte vitamine ca A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F, celuloza, microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe, s.a.

Ghimbir cu miere

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Proprietatile si recomandarile ghimbirului

Ghimbirul este un condiment originar din India, cultivat si folosit in special in zonele tropicale si subtropicale.

CONTACTATI-NE