Tel:(+4) 0745.292.452

Despre Fagurele cu miere

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Fagurele Cu Miere - Despre noi, dorinte si obiective

 

Voinicul: Tati, tati, ce este FagureleCuMiere.ro?
Capitanu: FagureleCuMiere.ro este un magazin online apicol care promoveaza tot ceea ce este natural si pur, sanatos si benefic pentru organismul nostru. Noi oferim tuturor romanilor de la noi din tara sau de peste hotare miere vie, proaspat scoasa din stup, ceara, propolis, pastura si alte produse apicole atent pregatite de albinutele noastre harnice. Cel mai important: fara procesari sau prelucrari termice. Astfel isi pastreaza multitudinea de vitamine si nutrienti care mentin si protejeaza sanatatea. Traim intr-o lume incarcata de stresul zilei de maine, in care respiram aer poluat si consumam alimente pline de chimicale. Daca noi nu invatam sa ne protejam, cine o va face?
Voinicul:
Noi trebuie sa o facem, cu siguranta! Si cum a aparut FagureleCuMiere.ro?
Capitanu: Avem in spate o poveste extrem de frumoasa. Impreuna cu mami am lucrat la magazinul bunicului tau, la Mieraria Bodnariu din Piata Matache. Primeam in acea perioada foarte multe solicitari de la iubitori de produse naturale si sanatoase, dar care nu aveau resedinta in Bucuresti sau care nu aveau timp sa vina la magazin. Pentru a le fi alaturi si a le umple masa de bunatati apicole, pentru ei, dar si pentru cei mici, am creat FagureleCuMiere.ro. Astfel putem livra oriunde in tara si in strainatate. In Bucuresti ne ocupam chiar noi de livrare.
Voinicul: Foarte frumoasa povestea. Am vazut ca avem multi consumatori fericiti si multumiti de mierea noastra bruta, neprelucrata si de restul produselor apicole. Ne scriu tare frumos pe Facebook.

Echipa Fagurele Cu Miere


Capitanu: Si nu numai acolo. Ne scriu pe adresa noastra de mail, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., ne recomanda prietenilor si de asemenea comunicam la targurile la care participam cu regularitate. Asta este ceea ce ne dorim: sa-i informam cu privire la caracteristicile si beneficiile tuturor produselor apicole daruite de albinutele noastre din Parcul Natural Comana si zona Dobrogei. Cu alte cuvinte, dorim ca potentialii consumatori de miere raw sa devina consumatori “profesionisti” ai intregii game de bunatati daruite de albine. Dorim ca oamenii sa indrageasca produsele naturale, sa fie cat mai in tema cu efectele deosebit de benefice ale fiecarui sortiment de miere, ale polenului, pasturii, propolisului, laptisorului de matca, apilarnilului asupra organismului si sa le consume ca atare, neprocesate, neprelucrate, atat in scop profilactic, cat si terapeutic. Pentru a ne indeplini acest scop, am dezvoltat magazinul online FagureleCuMiere.ro care reprezinta o bogata sursa de informare. Avem povesti educative la fiecare produs in parte cu 5 personaje de exceptie: Albinuta Api, mascota noastra si sfatuitorul copiilor, tu, Voinicul, un junior cu o curiozitate de nestapanit, Viteazul, princhindelul familiei si bulgarasul de energie, eu, Capitanu, capul familiei si organizatorul albinutelor harnice care produc bunatati pentru toti doritorii din tara si de peste hotare si Mami, sufletul familiei noastre voioase. De asemenea, avem si un blog cu articole inspirationale. Si asta nu e tot. Pentru a fi si mai aproape de nevoile si dorintele consumatorilor, am creat o aplicatie speciala pentru a se putea lansa comenzi chiar de pe telefon sau de pe tableta.
Voinicul: Sunt asa mandru de tot ce faceti! Cand o sa fiu mare, eu si fratele meu, vom contribui cu siguranta la continuarea acestei superbe povesti. Oamenii sunt buni si merita tot ceea ce este mai bun pe lume: produse apicole naturale, sanatoase si gustoase.
Capitanu: Ma bucur sa aud asta. FagureleCuMiere.ro ramane un prieten si un confident al fiecarui iubitor de produse apicole.

 

                                    

Nu pretindem ca am fi experti in lumea albinelor, care este atat de complexa incat nu iti ajunge o viata de om sa o descifrezi si, cu siguranta, nu suntem doctori.  Suntem ingineri si apicultori.

Acest site speram sa evolueze permanent, sa adaugam informatii noi si interesante pe masura ce vom avea  timpul necesar sau pe masura ce le vom afla. Va rugam sa cititi blogul nostru si sa adaugati informatii sau comentarii pentru o cat mai completa si corecta informare a noastra a tuturor asupra produselor apicole.

Pentru a afla permanent unde ne puteti gasi, va rugam sa urmariti pagina noastra de facebook Fagurele Cu Miere. Aici mentionam de fiecare data cand participam la un eveniment sau targ.

Ne face placere sa va intalnim, sa povestim pe teme apicole si sa degustati produsele noastre.

Taguri:

CONTACTATI-NE