Tel:(+4) 0745.292.452

Apilarnil

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Apilarnilul - caracteristici si recomandari terapeutice

Apilarnil este un produs apicol biologic activ. El este obtinut prin triturarea si filtrarea larvelor de trantori, recoltate in ziua a 7-a de stadiu larvar, inainte de capacirea celulelor.

Apilarnilul are o consistenta omogena, laptoasa, o culoare galbuie cu nuante de cenusiu si un gust usor astringent. Este perisabil si de aceea, in forma bruta, se pastreaza in congelator. La decongelare recomandam amestecarea apilarnilului in miere (uzual in miere de salcam), in general intr-o proportie de 1/10. Energizantul apicol natural astfel rezultat se pastreaza in frigider, se omogeaza inainte de administrare si se consuma de preferinta cu lingurita de lemn.

Apilarnilul este folosit atat in alimentatie cat si in cosmetica, farmacologie si apiterapie. Are proprietati energizante, vitalizante si tonifiante. Datorita continutului relativ mare de testosteron, este recomandat sportivilor si persoanelor care fac mult efort fizic si intelectual sustinut.
Mai este recomandat si in astenii, covalescenta postoperatorie, stari de denutritie, pubertate intarziata, infertilitate, astenie sexuala si multe altele.

Taguri:

Comentarii   

# o minuneMOLOTIM 2015-10-20 18:34
Da este adevarat! Apilarnilul poate face minuni. In combinatie cu mierea este deosebit.
In cursul anului 2015 am cumparat acest produs si l-am utilizat in prima faya aproximativ 3 luni. In luna aceasta am inceput a doua faza si .... ma simt excelent. Se pare ca problemele care ma suparau s-au diminuat si sper intr-o vindecare completa.
Rasp
# Excelent produsRaluca Voiculescu 2016-01-18 16:16
Apilarnilul mi se pare cel mai bun produs apicol. Efectiv e miraculos. Eu fac mult sport si mi-a fost recomandat apilarnilul pentru intarirea imunitatii, a avut rezultate mai bune decat orice alte tratamente pe care le-am incercat.
Rasp

CONTACTATI-NE