Tel:(+4) 0745.292.452

Energizante naturale apicole

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Amestecuri cu produse apicole naturale

Pornind de la ideea ca toate produsele apicole sunt mai puternice impreuna si de la gramajele profilactice recomandate, am creat mai multe amestecuri naturale apicole care contin o parte sau toata gama de produse apicole, cu exceptia veninului de albine.

Asadar aceste amestecuri apicole pot contine:

  • laptisor de matca – cel mai valoros produs din stup, hrana reginei si a larvelor;
  • apilarnil – un puternic energostimulant;
  • polen crud – un complex de aminoacizi esentiali, enzime, vitamine, minerale;
  • propolis – antibioticul natural;
  • pastura – proteina vegetala; polen caruia, prin prelucrare, albina ii tripleaza eficienta;
  • catina (sirop) – contine de 10 ori mai multa vitamina C decat lamaia, este plina de minerale, detoxifiant ideal, energizant, etc;
  • miere de albine (de obicei de salcam) – printre multiplele proprietati, o are si pe aceea de bun conservant.

Dupa cum stiti, toate aceste produse naturiste au o multitudine de recomandari terapeutice. Consumul de produse apicole naturale, separat sau combinate, ajuta la crestera imunitatii la copii si la adulti.

Prin combinarea diversa a produselor mai sus prezentate am creeat o gama de amestecuri apicole cum ar fi: Miere cu propolis, Apilarnil in miere, ApimunoVit, ApimunoPlus, ApiJunior, ApiPitic, ApiVoinic, ApimunoForte si ApimunoMax.

La cererea dumneavoastra se pot face diferite amestecuri apicole naturale, care sa contina o parte sau in totalitate din cele mentionate mai sus si cu gramajele solicitate. Pretul va fi cel care rezulta din adunarea valorilor produselor respective, nefiind nici un alt cost suplimentar. Sau puteti sa comandati separat produsele si sa va preparati singuri energizantul personalizat (singurul impediment este la apilarnil, unde recomandam sa fie amestecat in miere).

Toate produsele apicole, inclusiv amestecurile, se recomanda sa fie consumate in special dimineata, pe stomacul gol, cu aprox 30 min inainte de masa, cu o lingurita de lemn (in special cele care contin laptisor de matca sau apilarnil). In cazul energizantelor, profilactic, pentru adulti, o lingurita plina este suficienta. Pentru copii, o jumatate de lingurita. Pentru o mai buna asimilare, evitati sa inghititi rapid, tineti continutul in gura si dizolvati-l in saliva.

Deoarece mierea naturala are densitate mare (1,42 in raport cu apa), are tendinta de a ridica la suprafata celelalte componente care nu s-au dizolvat integral (polen, pastura). Recomandam, inainte de consum, sa amestecati preparatul apicol pentru omogenizare.

Taguri:

Comentarii   

# Sanatate curata!Suciu Cosmin 2016-01-18 11:08
Mai bune decat cafeaua si cu siguranta mai bune decat acele energizante din comert de care stim cu totii, pline de zahar, care pot afecta grav sanatatea.
Rasp

CONTACTATI-NE