You are currently viewing In vizita la un club sportiv de handbal
Apilarnilul este un produs apicol biologic activ. El este obtinut prin triturarea si filtrarea larvelor de trantori.

Mare a fost mirarea si bucuria Capitanului cand a primit o invitatie speciala de a discuta cu sportivii despre produsele naturale care le-ar putea creste rezistenta si energia organismului. Asadar, Albinuta Api si Capitanu au pornit spre clubul sportiv de volei, dis de dimineata.
Capitanu: Multumim tare mult pentru invitatie. Este o onoare sa fim prezenti aici, la clubul sportiv de handbal masculin.
Antrenorul echipei: Ne bucuram ca ati acceptat. Ne intereseaza foarte mult cum putem sa ne intarim organismul astfel incat sa reusim sa fim mai buni in ceea ce facem. Ne dorim sa ne marim energia si vitalitatea, sa combatem epuizarea fizica si psihica pe care o resimtim uneori, sa fim mai puternici. Insa, toate acestea intr-un mod cat mai natural. Cum putem face asta?
Capitanu: Extrem de simplu. Raspunsul nu este la mine, ci este chiar la Albinuta Api care ma insoteste acum. O voi lasa sa se prezinte si apoi sa va explice pe indelete ce ar trebui sa consumati.
Albinuta Api: Salutare, dragi sportivi. Eu sunt Albinuta Api si provin dintr-o familie numeroasa compusa din mii de albinute lucratoare, o matca (regina) si sute de trantori. Matca este singura femela apta de reproductie, mama intregii familii. Albinutele lucratoare sunt si ele femele ca si matca avand, spre deosebire de aceasta, organele de reproducere nedezvoltate. Si ultimii, trantorii, sunt masculii familiei. Rolul lor principal este de a se imperechea cu matca si a participa astfel la perpetuarea speciei. Noi toti avem roluri bine definite astfel incat sa putem produce minunatii apicole extrem de benefice pentru oameni. Ceea ce eu va recomand cu foarte multa caldura este Apilarnilul. Acest produs este realizat din larve de trantor in varsta de 7 zile si din ingrediente nutritive, continand precursori hormonali, minerale si vitamine.
Capitanu:
Albinutele reusesc cu maiestrie si atenta indemanare sa creeze aceasta bunatate naturala, ideala pentru voi, sportivii. Va tonifica organismul, va creste rezistenta la efort, va energizeaza fizic si psihic, va intareste sistemul imunitar si chiar va mareste masa musculara. Daca il veti consuma constant veti reusi sa va imbunatatiti performantele.
Antrenorul echipei: Si de unde il putem procura?
Albinuta Api: Il gasiti chiar la FagureleCuMiere.ro: Apilarnil in miere de salcam. 100% natural, exact asa cum trebuie sa fie.
Antrenorul echipei: Multumim, Albinuta Api si Capitanu, pentru informatii si recomandare. Cu siguranta Apilarnil in miere de salcam este cea mai naturala si eficienta solutie pentru noi!