Tel:(+4) 0745.292.452

Expeditii internationale

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Modalitatea de expediere internationala

Cel mai rezonabil pret si cea mai utilizata metoda parese sa fie Posta Atlassib, serviciu de curierat rapid, international, oferit prin toate agentiile ATLASSIB din Spania, Anglia, Portugalia, Franta, Italia, Austria, Grecia, Belgia, Olanda si Germania.

Coletele vor trebui sa fie ridicate de la agentiile lor din tarile respective. Este o lista destul de lunga de agentii pe care am primit-o pe email dar care nu se regaseste pe site-ul lor.

 Perioada de livrare este de maxim 7 zile si va fi comunicata de la caz la caz. Asadar nu recomandam trimiterea, mai ales in perioada verii, a produselor sensibile la caldura (polen crud, apilarnil, laptisor de matca, sa).

Costurile publicate pe site-ul lor sunt destul de diferite de la o tara la alta si de aceea, dupa efectuarea comenzii dvs pe site, vom comunica pe email pentru a confirma valoarea expeditiei si valoarea totala a comenzii (transformata in euro).

Plata se va face inainte de expedierea coletului in contul ce va fi mentionat in email-ul care va confirma si valoarea totala a comenzii (inclusiv costul expeditiei) precum si termenul aproximativ de livrare.

Pentru orice nelamuriri sau sugestii, va rugam sa nu ezitati a ne contacta pe email sau telefon.

 

Taguri:

Adauga comentariu

Cod siguranta
Reincarca

CONTACTATI-NE