Tel:(+4) 0745.292.452

Sondaj de opinie

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sondaj de opinie despre produsele noastre apicole naturale

Dragi prieteni si consumatori de produse apicole naturale,

Va multumim ca ati ales bunatatile apicole de la FagureleCuMiere.ro, pline de substante bioactive si proprietati nutritive, benefice pentru organism si pentru dezvoltarea echilibrata a copiilor.

Din dorinta de a va oferi in continuare produse de cea mai buna calitateneprocesate chimic si neprelucrate termic, am realizat pentru voi un sondaj de opinie online. Astfel, veti avea sansa de a va exprima liber parerile despre produsele noastre si ne veti ajuta sa le imbunatatim pentru a va satisface si mai mult asteptarile.

Drept recompensa pentru acest efort, la urmatoarea comanda efectuata pe www.fagurelecumiere.ro veti primi un CADOU SURPRIZA din partea noastra. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti "Sondaj iunie 2016" in momentul efectuarii comenzii, in zona rezervata observatiilor.

Sondajul nostru se poate completa accesand linkul urmator: www.isondaje.ro/sondaj/453588109/

Asteptam cu nerabdare feedback-urile voastre. Va invitam sa ne urmariti in continuare, atat pe site, cat si pe pagina noastra de facebook, deoarece va pregatim multe delicii apicole exact pe gustul vostru.

Taguri:

Adauga comentariu

Cod siguranta
Reincarca

CONTACTATI-NE