You are currently viewing Puterea animalelor
Amestec apicol din miere salcam, polen crud, laptisor de matca, tinctura de propolis 50%, ser fiziologic.

Puterea animalelor

Albinuta Api: Viteazule, ai grija! Este soare cu dinti afara. Pare cald, dar vantul este puternic si racoros. Imbraca-te mai gros!
Voinicul: Multumesc, Albinuta Api. Asa o sa fac. Dar vai, pentru noi este simplu. Voi sunteti atat de fragile,  nici nu vreau sa imi imaginez cat de grea este pentru voi aceasta lume.
Albinuta Api: Oooo, dar nu este asa! Suntem mai puternice decat tu iti imaginezi si o sa iti demonstrez. Cum crezi ca se masoara puterea?
Voinicul: In numarul de kilograme?
Albinuta Api: Nu, dragul meu. Puterea unei vietati se masoara in capacitatile pe care le are, nu in numarul de kilograme. Un adult suplu poate fi mult mai puternic decat o persoana obeza. Primul ar putea ridica greutati pe care cel de-al doilea nu le-ar putea nici misca din loc. La animale este la fel. Care crezi ca este mai puternic dintre un tigru si un vultur?
Voinicul: As tinde sa spun ca tigrul.
Albinuta Api: Tigrul poate ridica in colti o greutate de 2 ori mai mare decat a corpului sau. Dar vulturii sunt capabili sa ridice greutati chiar si de 4 ori mai mari decat ale propriului corp. Vulturii sunt mai puternici decat tigrii. Ce crezi despre o gorila si un elefant?
Voinicul: Elefantul cred. Este atat de mare. Nu are cum sa nu fie puternic.
Albinuta Api: Gorila este. Poate ridica o greutate de 10 ori mai mare decat greutatea corpului spre deosebire de elefant care ridica doar greutatea sa si jumatate. Dar o albinuta si un cal?
Voinicul: Sunt aproape convins ca raspunsul este calul.
Albinuta Api: Vei fi surprins. Noi suntem. Putem deplasa pe un teren plan o greutate de 20 de ori mai mare decat greutatea corpului nostru, pe cand un cal tracteaza abia 1 corp egal cu greutatea proprie. Ca sa intelegi mai bine, este ca si cum un om de 80 kg ar putea ridica si cara in spatele lui o masina si jumatate.
Voinicul: Total neasteptate raspunsurile. Sunt extrem de uimit. Ce va face atat de puternice? Vreau si eu sa fiu precum voi.
Albinuta Api: In acest caz ai nevoie de ApimunoForte, pentru oameni fortosi si sanatosi. Tot ceea ce noi producem mai bun si mai vitaminizant se regaseste in acest amestec apicol: laptisor de matca, miere de salcam, polen macinat, ser fiziologic, tinctura de propolis.
Voinicul: Avem ApimunoForte in frigider. Dau fuga sa iau o lingurita.

 

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole sau la orice alt ingredient din compozitia produsului.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Lasă un răspuns