You are currently viewing Stranutul Viteazului si Albinuta Api
ApiJunior este un amestec apicol ce contine extract de propolis, laptisor de matca si miere de salcam.

Stranutul Viteazului si Albinuta Api

 Viteazul: Hapciu!
Albinuta Api: Sanatate! Ce ai patit,Viteazule?
Viteazul: Nu ma simt prea bine, cred ca o sa racesc!
Albinuta Api: Atunci trebuie sa iti intarim sistemul imunitar pentru a ajuta anticorpii tai sa lupte impotriva microbului.
Viteazul: Si cum facem asta?
Albinuta Api: Am eu ac de cojocul oricarui microb! Ai nevoie de un amestec de propolis, laptisor de matca si miere de salcam. Noi cream propolisul pentru a purifica atmosfera din stup si pentru a ne apara de factorii de mediu care ne dauneaza: microbi, mucegai, bacterii si alti agresori. Si pentru voi, propolistul actioneaza la fel: va purifica organismul si va protejeaza. Are proprietati antiseptice, antibiotice, antivirale si antiinflamatoare. De asemenea, laptisorul de matca este hrana pe care noi o oferim larvelor in primele trei zile si reginei pe toata perioada vietii. Este cel mai valoros produs al stupului. In combinatie cu mierea de salcam, iese un amestec cu beneficii fantastice pentru sanatate.
Viteazul: Si de unde imi procur acest amestec?
Albinuta Api: Tatal tau a creat amestecul la cererea iubitorilor de produse apicole si l-a numit ApiJunior. S-a dovedit a fi un bun intaritor al sistemului imunitar, ideal pentru tine in aceasta perioada a gripelor si racelilor.
Viteazul: Multumesc, Albinuta Api! Merg chiar acum sa ii spun tatalui meu ca vreau si eu ApiBun!