CONTRACT CU CLIENTII, UTILIZATORI AI SITE-ULUI SI BLOGULUI SAU CLIENTI AI MAGAZINULUI ONLINE

TERMENI SI CONDITII

A.    DATE DE IDENTIFICARE
Site-ul fagurelecumiere.ro, este administrat de Maria si Dan Capitanu, in calitate de apicultori, vatra de stupina fiind in Comuna Mihai Bravu, judetul Giurgiu.
Utilizarea acestui site precum si efectuarea de comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.
Fagurelecumiere.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

B.   MODALITATI DE PLATA SI LIVRARE

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se va efectua la livrarea produselor.
Fagurelecumiere.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre  fagurelecumiere.ro la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Livrarea va fi efectuata numai dupa receptionarea banilor.
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.
Comanda pe site este metoda recomandata pentru a comanda produse, pentru ca produsele sunt identificate clar si orice erori sunt evitate.
Modalitatea de lansare a unei comenzi este simpla (nu este obligatoriu sa va creati cont de utilizator) si consta in prima faza in adaugarea de produse in Cosul de Cumparaturi. La finalizarea comenzii trebuie sa completati un Formular de Comanda cu datele de identificare si adresa de expeditie.

IN ROMANIA

Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 (cincizeci) RON.
Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON) şi nu include taxa de transport si ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit pe site.
Modalitatea de plată cea mai utilizata este prin ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
Termenul de livrare este 1-5 zile de la receptionarea comenzii.

În conditii speciale  fagurelecumiere.ro isi asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Livrarea se face: in Bucuresti - personal de fagurelecumiere.ro; in alte localitati - prin firma de curierat rapid cu livrare la adresa solicita de client.
Taxele de transport si ramburs precum si termenele de livrare sunt:
- In Bucuresti - gratuit in 1-5 zile de la receptionarea comenzii ;
- In tara - prin curier rapid – 17 lei (inclusiv rambursul) cu livrare in maxim 48 ore de la ridicarea coletului de catre curier. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 250 lei, livrarea se va face gratuit.
Taxa de transport si ramburs va fi platita impreuna cu contravaloarea coletului in momentul livrarii. Valoarea expeditiei este mentionata pe formularul de comanda si este inclusa in valoarea totala a comenzii. Tarifele mentionate sunt valabile pentru zonele acoperite de Curier fara kilometri suplimentari. In cazul in care localitatea dvs nu intra in zona 1, costurile suplimentare va vor fi anuntate si adaugate la valoarea rambursului;
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata sau nu ridica la timp coletul ,daca comanda va fi anulata si produsele returnate la furnizor, clientul va suporta si costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

IN EUROPA

Pentru comenzi In Spania, Anglia, Portugalia, Franta, Italia, Austria, Grecia,Belgia, Olanda si Germania, livrarea se face prin Atlassib. Plata se va efectua prin banca, inainte de expedierea coletului dar dupa confirmarea valorii finale a comenzii (inclusiv costul expeditiei) in euro, care se va face pe email. Tot in acel email va fi comunicat si contul in care trebuie efectuata plata.

Termenul de livrare precum si costul expeditiei pentru extern este destul de variabil si depinde de politica transportatorului. Coletele vor trebui sa fie ridicate de la agentiile Atlasib din orasele si tarile respective, transportatorul neoferind livrarea la domiciliu. Toate aceste detalii le vom comunica in emailurile de confirmare ulterioare comenzii dvs. externe.

Fagurelecumiere.ro nu este responsabil de eventualele întârzieri datorate transportatorului si nu este responsabil pentru deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
Fagurelecumiere.ro nu este responsabil de informatiile eronate furnizate de cumparator. Furnizorul are dreptul de a verifica orice comanda telefonic sau pe email, cerandu-i cumparatorului confirmarea unor date personale sau legate de comanda.
Fagurelecumiere.ro nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv furnizorul îsi asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz FagurleCuMiere.ro va informa clientul asupra situației create.
Fagurelecumiere.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  vointa sa care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.
Fagurelecumiere.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Astfel, fagurelecumiere.ro nu va livra comenzile daca comanda nu este serioasa, daca datele personale sunt completate gresit sau sunt incomplete, daca din discutia telefonica cu cel care a efectuat comanda se constata neserizitate sau rea-intentie, sau din orice alt motiv la latitudinea fagurelecumiere.ro. Fagurelecumiere.ro isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere.

C.  DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului, imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date  este proprietatea fagurelecumiere.ro si este aparat de Legea dreptului de autor (Legea nr 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Fagurelecumiere.ro garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site  dar nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre.
Folosirea fara acordul scris al fagurelecumiere.ro. a oricaror elemente enumerate mai sus, orice tentativa de acces neautorizat in vederea producerii de prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.

Sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Fagurelecumiere.ro  isi rezerva dreptul de a modifica orice continut al siteului fara o notificare prealabila a utilizatorilor acestuia.

Utilizatorii acestui site sunt de acord neconditionat ca folosirea acestui site se face pe propriul risc, fagurelecumiere.ro  fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site. Fagurelecumiere.ro nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.                                    

Produsele prezentate (inclusiv energizantele, amestecurile apicole, sa) pe site sau blog si/sau comercializate prin magazinul online nu inlocuiesc un regim alimentar variat, exercitiile fizice de intretinere necesare si nu substituie recomandarile medicale de specialitate.


D.  LIMITAREA RESPONSABILITATII
Fagurelecumiere.ro nu va putea fi raspunzatoare pentru :
- neplacerile create de intreruperea accesului in site  datorate furnizorului de servicii internet (ISP) ;
- eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ;
- erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ;
- diferente intre imaginea unui produs din site , asa cum ea apare pe monitorul dumneavoastra si produsele primite, diferente care se refera la culoare, nuanta, etc. ;
- continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul fagurelecumiere.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza ;
- pierderile de informaţii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru bug-urile din securitatea serverului care găzduieşte site-ul ;
- acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site sau continutul altor siteuri legate de acest site si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru orice  erori, greseli  sau lipsa de acuratete a continutului, vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul fagurelecumiere.ro  si serviciile sau produsele acestuia. ;
- orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte terta prin site-ul fagurelecumiere.ro  sau orice site cu hiperlink sau aparut in orice banner sau alt fel de publicitate ;
- monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs. si o parte terta oferitoare de produse sau servicii.
- nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui ;
- defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din magazinul  fagurelecumiere.ro ;
- orice daune, directe, indirecte, generale, speciale, compensatorii, de consecinta, si/sau accidentale, care rezulta din sau cu privire la dvs. sau a oricarei alte persoane in legatura cu utilizarea site-ului, informatiilor, serviciilor si produselor fagurelecumiere.ro sau prezentului acord, incluzand fara limitare, profituri pierdute, vatamari corporale, emotionale, sau orice pagube speciale, incidentale sau de consecinta ;
Raspunderea fagurelecumiere.ro fata de dvs. sau fata de oricare terta parte, in orice circumstanta este limitata  la cel mult valoarea 500 RON.
In nici un caz fagurelecumiere.ro, proprietarul, administratorul sau angajatii sai nu vor fi pasibili fata  de dvs.sau fata de orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice  erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului, vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul www.fagurelecumiere.ro  si produsele si serviciile www.fagurelecumiere.ro .

E.  SECURITATEA DATELOR / CONFIDENTIALITATE
Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia.
Fagurelecumiere.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre fagurelecumiere.ro doar pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, concursuri, etc. Furnizarea datelor personale catre fagurelecumiere.ro nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .
Fagurelecumiere.ro se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate sunt transmise pe cale electronica, fagurelecumiere.ro nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor,  fagurelecumiere.ro va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
Informatiile furnizate catre fagurelecumiere.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului fagurelecumiere.ro, newsletter, etc), conform legilor in vigoare.  Fagurelecumiere.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
Fagurelecumiere.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

F.  PROMOTII, OFERTE SPECIALE,CONCURSURI
Fagurelecumiere.ro stabileşte propiile regulamente ale promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, in conformitate cu  legislaţia în vigoare. Aceste regulamente vor fi  aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul site-ului, prin retelele de socializare sau orice mijloace se considera necesare de catre organizator.
Vor beneficia de promotii doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. Promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică numai comenzilor care sunt înregistrate pe site în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil.
Fagurelecumiere.ro nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie si o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

G.   LITIGII SI DISPOZITII FINALE.
Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.fagurelecumiere.ro  sau de informatiile prezentate pe acest site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.
Acest contract intra in vigoare pentru clientii magazinului din momentul trimiterii comenzii (pe site sau direct pe email-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) iar pentru utilizatorii siteului si ai blogului din momentul accesarii continutului acestuia.