Tel:(+4) 0745.292.452

Marturii cu miere

Pagina:

Marturii cu miere pentru nunta si botez

Marturiile pe care vi le recomandam noi sunt dulci si elegante. Aceste borcanele umplute cu miere de salcam pot fi personalizate de dumneavoastra in functie de dorinte si sunt o amintire deosebita pe care o puteti oferi participantilor la eveniment.

Mierea este un simbol al iubirii, bogatiei si fertilitatii si este un produs valoros cunoscut si folosit din cele mai vechi timpuri in sarbatorile de nunta. „Luna de miere” ce urmeaza fiecarui fericit eveniment vine sa intareasca importanta mierii in aceste momente de sarbatoare, de altfel denumirea rezultand in urma diverselor obiceiuri stravechi de consum al mierii sau miedului (bautura obtinuta prin fermentarea mierii in apa).

Termenul de livrare este de minim 7 zile lucratoare.

Pentru comenzi mai speciale nu ezitati sa ne contactati telefonic.

 

Albinuta cu dichis

Albinuta Api: Voinicule, cum arat? Mi se potrivesc pantofii acestia?
Voinicul: Da, Api, te-ai aranjat foarte frumos. Unde mergi asa cu dichis?
Albinuta Api: Merg la un eveniment special si tare drag mie. Mi-am dat silinta sa iasa totul perfect. Eu si surorile mele am avut cea mai dulce ocupatie zilele acestea: am pregatit marturiile cu miere.
Voinicul: Ce sunt acelea? Nu inteleg.
Albinuta Api: Sunt borcanele frumos decorate, umplute cu miere naturala de salcam. De obicei, se ofera invitatilor la evenimente importante precum nunta si botezul. Sunt un cadou unic, elegant si foarte folositor. Cu totii iubim mierea!
Voinicul: Si eu iubesc mierea! Imi aduci si mie un astfel de borcanel? Din moment ce esti unul dintre invitati, inseamna ca si tu poti lua unul, nu e asa?
Albinuta Api: Sigur ca da! Am zburat, altfel voi intarzia!
Voinicul: Mereu aflu lucruri noi de la tine! Distractie placuta, Api!
Albinuta Api: Ah, era sa uit buchetul de flori culese special pentru acest eveniment. Multumeeeeesc! Zzzzz!

Company MAXXmarketing GmbH

CONTACTATI-NE