Miere naturala produsa de albine, in luna mai 2023, din nectarul florilor de rapita. Miere cruda, neprocesata, de culoare alba si cu o cristalizare fina.

15,00 lei35,00 lei

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Va oferim miere de rapita din productia 2023 – miere crema naturala.

Suprafete intinse pe intreg teritoriul tarii sunt cultivate cu rapita, o planta oleaginoasa. Astfel, in luna mai a fiecarui an, mergand pe drumurile tarii, vedeti lanurile galbene de rapita.

Mierea de rapita este o miere de albine interesanta, usor de deosebit fata de celelalte sorturi de miere, in primul rand prin culoarea alba, cateodata alb-gri-galbui, si datorita consistentei cremoase “gen serbet”. Mierea de rapita are un miros specific, usor neplacut cu iz de varza, dar are un gust placut si mai putin dulce decat alte tipuri de miere.

Cristalizarea mierii de rapita intervine foarte rapid datorita continutului ridicat de glucoza (dextroza), net superior celui de fructoza (levuloza). Din acest motiv, mierea de rapita se gaseste numai sub forma cristalizata, indiferent de perioada din an. Are o cristalizare fina, cremoasa.

Se recomanda ca mierea de rapita sa fie tinuta mai la rece, la intuneric si ermetic inchisa.

Despre secretele mierii si informatii despre beneficiile mierii crude oferite de FagureleCuMiere afli si din urmatoarele articole:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

240g, 400g, 750g

S-ar putea să-ți placă și…

  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe
  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe
  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe