Tel:(+4) 0745.292.452

45.00 LEI

Miere de salcam 750g

| 9837Vizionari
Miere naturala de albine obtinuta din nectarul florilor de salcam, productie 2019.

Miere naturala produsa de albine din nectarul florilor de salcam. productie 2019.

Comentariul dumneavoastra

Marius Buiculescu, 18.06.2016
Ce brusc ne-a luat vara asta. Afara sunt 38 de grade. In cateva zile temperatura s-a dublat. Ma simt molesit si nici macar dupa doua cafele nu-mi revin. Ma gandeam sa beau un pahar de vin de la frigider dar mi-e ca ma inmoi mai tare si mai am ceva de lucrat. Mi-am pus un pahar de apa minerala Perrier la temperatura camerei in care am amestecat o lingurita de miere de salcam de la Capitanu. Are omul asta o miere bestiala iar cea de salcam de anul asta este incredibil de savuroasa. Mai am si din mierea de salcam de anul trecut dar asta proaspata imi place mai mult. Evident ca un singur pahar nu mi-a ajuns. Combinatia dintre apa minerala frantuzeasca si mierea romaneasca mi-a facut ziua suportabila. Dupa doua pahare, ma simt mai vioi. Intepaturile placute de la bulele din apa si aroma fina a mierii, ma duce cu gandul la o terasa din Paris, undeva in cartierul Saint Germain. Daca mi s-ar fi oferit asa ceva acolo, as fi zis da domnule, au stil nu gluma. Probabil secretul consta in faptul ca bautura nu este rece, nu am folosit gheata si nu am folosit lamaie. Bulele fine din apa minerala au dizolvat imediat mierea capitanului si a scos in evidenta aroma salcamilor nebuni despre care ne canta atat de frumos Tudor Gheorghe. Incercati reteta asta si o sa-mi dati dreptate. - Marius Buiculescu client abonat la Mierea Capitanului (FagurelecuMiere.ro)
Antonia Enache, 04.03.2016
Aceasta miere este exceptionala! Am incercat sa cumpar miere de salcam din multe locuri, de multe ori am dat peste miere contrafacuta, dar mierea de la Fagurele cu miere este adevarata suta la suta si de o calitate exceptionala! Recomand din toata inima!
Savu Rodica, 18.12.2015
Am gasit din intamplare acest site si mi-a placut modul de prezentare al produselor. De obicei nu am incredere in “naturaletea” alimentelor din ziua de azi, dar mi-am zis sa comand si sa incerc. Nu regret deloc ca am comandat, ba chiar am sa achizitionez si urmatorul borcan de miere tot de aici.
iulilicurici, 17.12.2015
Este o miere delicioasa!

Produse recomandate

Company MAXXmarketing GmbH

CONTACTATI-NE