Tel:(+4) 0745.292.452

ApimunoMax - polen, pastura, propolis, miere, apilarnil, laptisor, catina

ApimunoMax - amestec apicol complet

In amestecul apicol natural ApimunoMax, se regasesc in cantitati profilactice dar semnificative, toate produsele apicole cu exceptia veninului de albina. Acest amestec inglobeaza intr-un mod fericit toate beneficiile polenului crud, tincturii de propolis de concentratie 50%, pasturii, laptisorului de matca, apilarnilului, siropului de catina si mierii de salcam. Va rugam sa cititi si paginile produselor enumerate.

Asadar este util persoanelor cu o activitate care necesita un efort fizic si psihic sustinut, cu un regim alimentar neglijat si cu un sistem imunitar slabit. Cu alte cuvinte, este ideal omului din zilele noastre.

Acest preparat apicol este folositor in orice perioada a anului ( in special in perioada de iarna) si trebuie consumata o lingurita dimineata, pe stomacul gol, pentru o perioada de minim 30 zile.

Trebuie tinut in frigider si va fi amestecat pentru omogenizare inainte de a-l consuma. Se va folosi lingurita de lemn sau de plastic.

Atentie! Nerecomandat persoanelor alergice la polen si/sau propolis.

 

Energie pentru omul modern

Voinicul: Tati, ce savurezi acolo?
Capitanu: ApimunoMax, un amestec apicol complet si complex, care contine multe bunatati create de albinutele noastre din Parcul Natural Comana si zona Dobrogei.
Voinicul: Din ce este compus mai exact?
Capitanu: ApimunoMax contine polen crud, pastura, propolis, miere, apilarnil, laptisor de matca si catina.
Voinicul: Wow, atat de multe?
Capitanu: Da, chiar toate produsele apicole cu exceptia veninului de albina.
Voinicul: Si de ce iei in fiecare zi o lingurita, pe stomacul gol?
Capitanu: Este ideal pentru mine in perioada asta. Am extrem de multe drumuri de realizat pentru a livra prietenilor nostri de pe FagureleCuMiere.ro produsele apicole solicitate. Ne pregatim de targurile sezonului unde vom invita vizitatorii sa deguste din bunatatile noastre si in plus pregatim surprize minunate pentru clientii nostri fideli. Sunt suprasolicitat si cateodata extenuat. ApiminoMax contine toate proprietatile produselor apicole din care este creat. Este o bogatie de vitamine si nutrienti. Noi il recomandam persoanelor angrenate in activitati care le consuma energia fizic si psihic, care au un regim alimentar dezechilibrat si un sistem imunitar slabit.
Voinicul: Si este doar pentru cei mari?
Capitanu: Sigur ca nu. Pentru toti cei care se simt epuizati. Dupa 30 de zile vor simti pe pielea lor schimbari extraordinare in corp.
Voinicul: Si gustul este la fel de bun?
Capitanu: Are gust de desert. E o placere sa mananci ApimunoMax.
Voinicul: Super! O sa iau si eu cand voi fi stresat sau epuizat.
 

Company MAXXmarketing GmbH

CONTACTATI-NE