Tel:(+4) 0745.292.452

99.00 LEI

CADOU ApiGustos

| 6078Vizionari
Contine: - miere de salcam 400g - miere de coriandru 400g - miere de tei 400g - miere de balta 400g - sirop nepasteurizat de catina cu miere 300g - fagure cu miere, 150g - lumanare mare artizanala din ceara naturala, cu fitil propolizat - lingura din lemn speciala pentru miere
Indisponibil

Acest pachet va va surprinde simturile cu 4 sortimente de miere naturala, neprocesata termic. Mierea de albine este un aliment cu multiple beneficii pentru organism, recunoscuta pentru gustul sau irezistibil de dulce. Alaturi de aceste sortimente, in pachet veti descoperi fagurele cu miere, unul dintre cele mai sanatoase deserturi, care se imbina perfect cu siropul nepasteurizat de catina cu miere. Pentru a completa decorul, va oferim o lumanare artizanala din ceara naturala cu fitil propolizat, ideala pentru a contura atmosfera calda a sarbatorilor sau aniversarilor.

Fie ca alegeti sa impartiti acest pachet cu cei dragi sau sa il oferiti partenerilor de afaceri si colegilor de serviciu, este alegerea potrivita atunci cand doriti sa iesiti in evidenta cu un cadou unic, care se diferentiaza de celelalte prin beneficiile pe care le are asupra organismului pe termen lung. 

Contine:
- miere de salcam 400g
- miere de coriandru 400g
- miere de tei 400g
- miere de balta 400g
sirop nepasteurizat de catina cu miere 300g
- fagure cu miere 150g
- lumanare mare artizanala din ceara naturala, cu fitil propolizat
- lingura din lemn speciala pentru miere

La comandarea acestui pachet va veti bucura de o reducere de aproximativ 16%. 
Cosuletul este folosit doar pentru prezentare si nu este inclus in pachet, insa il puteti solicita si noi vom verifica daca furnizorii nostri il au pe stoc.

Comentariul dumneavoastra

Alexandra Stanescu, 18.12.2015
Gustos cadou, intr-adevar! Plin cu produse apicole de calitate. Initial am comandat pachetul pentru a-l darui, dar nu m-am putut abtine sa nu gust din el si a trebuit sa mai fac o comanda. Abia astept sa vad reactia celui care va primi cadoul, el fiind mare iubitor de miere de albine.

Produse recomandate

Company MAXXmarketing GmbH

CONTACTATI-NE