• La momentul efectuarii comenzii online, se poate opta si pentru expeditii in alte tari, in special din Europa.

  Onoram constant comenzi venite de la romanii din diaspora, din tari cum ar fi Germania, Irlanda, Franta, Spania si altele.

   

  Firme de curierat international

  Cel mai frecvent am lucrat cu firmele Atlassib, Romfour si GycTrans recomandate de clientii nostri care colaborau constant cu acestea. Asadar, va rugam pe voi, ca la momentul efectuarii comenzilor, la obsercvatii, sa ne transmiteti cu ce firma de curierat preferati sa colaboram, costul de transport fiind de altfel in sarcina voastra.

   Perioada de livrare poate varia de la caz la caz. Asadar nu recomandam trimiterea, mai ales in perioada verii, a produselor sensibile la caldura (polen crud, apilarnil, laptisor de matca, amestecuri apicole, sa).

  Costurile publicate pe site-ul lor sunt destul de diferite de la o tara la alta si de aceea, dupa efectuarea comenzii dvs pe site, vom comunica pe email pentru a confirma valoarea expeditiei si valoarea totala a comenzii (eventual transformata in euro).

  Plata se va face inainte de expedierea coletului intr-un cont de euro sau de lei ce va fi mentionat in email-ul care va confirma si valoarea totala a comenzii (inclusiv costul expeditiei) precum si conditiile de livrare.

   Pentru orice nelamuriri, sugestii sau suport, va rugam sa nu ezitati a ne contacta pe email fagurelecumiere@gmail.com sau telefonic la +40.745.292.452.