Comanda online pe fagurelecumiere.ro

Dupa ce ati studiat toata gama de produse si informatiile mentionate pe site-ul nostru si v-ati decis asupra unor produse, prin simpla apasare a butonului “pune in cos” produsele vor fi adaugate in “cos cumparaturi” coltul din dreapta sus a paginii. Dacă produsul are mai multe variante (ex: gramaje) apăsați „selecteaza optiuni“ si apoi alegeti una dintre optiunile disponibile pentru a selecta varianta si pretul respectiv.  Apoi adaugati produsul in cos.

Oricand puteti vedea ceea ce ati comandat prin butonul “cosul meu” unde puteti mari cantitatea comandata sau sterge produse.

In momentul in care trimiteti comanda, prin apasarea butonului “comanda”, puteti opta sa va logati daca sunteti utilizator inregistrat si v-ati creat cont, sa creati un cont  nou sau sa finalizati comanda fara sa fie necesar cont. Va rugam sa urmati pasii cu atentie, sa completati toate datele obligatorii solicitate si sa bifati optiunile alese.

La momentul in care va inregistrati ca utilizator veti primi un mesaj de confirmare pe adresa de email utilizata ce va contine numele de inregistrare ca utilizator. Va rugam sa pastrati acest email si sa tineti minte parola utilizata pentru nu a avea probleme de acces pe viitor.

O comanda este complet efectuata si finalizata daca pe adresa dumneavoastra de email v-a sosit o confirmare a acestei comenzi ce contine toate datele de contact si produsele solicitate. Va rugam sa verificati si in SPAM. Daca aceasta confirmare a sosit in spam, va rugam sa dati comanda “not spam” ca pe viitor sa o primiti direct in inbox. Daca nu ati primit acest email inseamna ca acea comanda nu a fost corect efectuata si trebuie sa refaceti cu atentie toti pasii solicitati.

Alte modalitati de plasare a unei comenzi:

  • Telefonic la numarul 0745292452, de luni pana vineri, intre orele 9.00-17.00
  • Prin email la fagurelecumiere@gmail.com
  • Pe mesaj privat pe Facebook Fagurele Cu Miere
  • Pe WhatsApp la 0745292452

în cazul în care alegeți una din aceste modalitati alternative de plasare a comenzii vă rugăm să ne oferiți următoarele informații

  • Denumirea corectă si completa a produselor, gramajul si cantitatea dorita
  • Date necesare pentru pregatirea expeditiei: nume, prenume, telefon, adresa de livrare
  • Alte informații sau mențiuni

Valoarea minima a unei comenzi este de 50 lei la care se adauga costurile de livrare.

Preţul produselor afişate pe site este în lei (RON). 

Va rugam sa nu ezitati a ne contact pe email fagurelecumiere@gmail.com sau telefonic la 0745292452 (Luni – Vineri intre orele 9.00-17.00) pentru eventuale detalii sau daca intampinati probleme in efectuarea unei comenzi.

 Va recomandam sa cititi si: