A. DATE DE IDENTIFICARE

Site-ul  FagureleCuMiere.ro, este detinut de Maria si Dan Capitanu, in calitate de apicultori, vatra de stupina fiind in Comuna Mihai Bravu, judetul Giurgiu.

Folosirea site-ului www.fagurelecumiere.ro implică acceptarea unor termeni și condiții.

FagureleCuMiere isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

B. MODALITATI DE UTILIZARE A SITE-ULUI –  COMANDA, PLATA,  LIVRARE SI RETUR

Modalitatea de lansare a unei comenzi este simpla si consta in prima faza in crearea unui cont de utilizator si adaugarea de produse in Cosul de Cumparaturi. Se poate efectua o comanda si fara sa fie necesara creerea unui cont. La finalizarea comenzii trebuie sa verificati ca formularul de comanda sa contina datele de contact, adresa complete de expeditie, produsele si cantitatile comandate si sa bifati acceptarea termenilor si conditiilor. Pentru mai multe detalii accesati Cum comand?

Puteti opta pentru una din urmatoarele modalitati de plata:

  • numerar la livrare – platesti cu numerar la livrarea comenzii
  • prin Revolut (la 0745292452) – plata se efectueaza numai dupa confirmarea telefonica a comenzii dar inainte de expedierea produselor
  • prin transfer bancar – contul se va transmite ulterior, prin email sau sms, dupa confirmarea telefonica a comenzii. Comanda va fi livrata dupa receptionarea sumei integrale in contul nostru.

FagureleCuMiere isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite el plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre  FagureleCuMiere la adresa de e-mail fagurelecumiere@gmail.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa receptionarea banilor.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

LIVRARE IN ROMANIA

Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 (cincizeci) RON la care se adauga costurile de livrare.
Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON) şi nu include taxa de transport si ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte.
Termenul de livrare este 1-5 zile de la receptionarea comenzii.

În conditii speciale FagureleCuMiere isi asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Livrarea se face prin firma de curierat rapid cu livrare la adresa solicitata de client.
Taxele de transport si ramburs precum si termenele de livrare sunt:

  • LIVRARE GRATUITA pentru valoarea comenzii mai mare de 250 lei;
  • In Bucuresti – 19 LEI/COLET (inclusiv ramburs) pentru comenzi cu valori mai mici de 250 lei;
  • In Tara – 25 LEI/COLET (inclusiv ramburs) pentru comenzi cu valori mai mici de 250 lei.

Taxa de transport si ramburs va fi platita impreuna cu contravaloarea coletului in momentul livrarii daca nu s-a stabilit o alta modalitate de plata. Valoarea expeditiei este mentionata pe formularul de comanda si este inclusa in valoarea totala a comenzii. La acest moment, datorita intelegerii cu firma de curierat, livrarea se poate face in orice localitate din Romania fara taxa de km suplimentari. Daca apar costuri suplimentare, ele va vor fi anuntate inainte de expedierea comenzii si vor fi adaugate la valoarea de plata.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata sau nu ridica la timp coletul, daca comanda va fi anulata si produsele returnate la furnizor, clientul va suporta si costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Pentru mai multe detalii referitoare la modalitatile de plata si livrare accesati Modalitati de plata si livrare in Romania

Alte clauze importante:

FagureleCuMiere nu este responsabil de eventualele întârzieri datorate transportatorului si nu este responsabil pentru deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
FagureleCuMiere nu este responsabil de informatiile eronate furnizate de cumparator. Furnizorul are dreptul de a verifica orice comanda telefonic sau pe email, cerandu-i cumparatorului confirmarea unor date personale sau legate de comanda.
FagureleCuMiere nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv furnizorul îsi asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz FagureleCuMiere va informa clientul asupra situației create.
FagureleCuMiere isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  vointa sa care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.
FagureleCuMiere isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Astfel, FagureleCuMiere nu va livra comenzile daca comanda nu este serioasa, daca datele personale sunt completate gresit sau sunt incomplete, daca din discutia telefonica cu cel care a efectuat comanda se constata neseriozitate sau rea-intentie, sau din orice alt motiv la latitudinea FagureleCuMiere. FagureleCuMiere isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere.

Efectuarea comenzii implică obligația dumneavoastră de a plăti produsele comandate.

Transferul proprietatii bunurilor

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului, in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

Politica de retur

In conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014 produsul/produsele achizitionate de pe www.fagurelecumiere.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara a invoca vreun motiv, respectand politica de retur.

COMANDA, PLATA SI LIVRARE IN EUROPA

La momentul efectuarii comenzii online, se poate opta si pentru expeditii in alte tari, in special din Europa.

Onoram constant comenzi venite de la romanii din diaspora, din tari cum ar fi Germania, Irlanda, Franta, Spania si altele.

Firme de curierat international

Cel mai frecvent am lucrat cu firmele Atlassib, Romfour si GycTrans recomandate de clientii nostri care colaborau constant cu acestea. Asadar, va rugam pe voi, ca la momentul efectuarii comenzilor, la observatii, sa ne transmiteti cu ce firma de curierat preferati sa colaboram, costul de transport fiind de altfel in sarcina voastra.

Perioada de livrare poate varia de la caz la caz. Asadar nu recomandam trimiterea, mai ales in perioada verii, a produselor sensibile la caldura (polen crud, apilarnil, laptisor de matca, amestecuri apicole, sa).

Costurile publicate pe site-ul lor sunt destul de diferite de la o tara la alta si de aceea, dupa efectuarea comenzii dvs pe site, vom comunica pe email pentru a confirma valoarea expeditiei si valoarea totala a comenzii (eventual transformata in euro).

Plata se va face inainte de expedierea coletului intr-un cont de euro sau de lei ce va fi mentionat in email-ul care va confirma si valoarea totala a comenzii (inclusiv costul expeditiei) precum si conditiile de livrare.

C. DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al siteului, imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date,  este proprietatea FagureleCuMiere si este aparat de legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
FagureleCuMiere garanteaza tuturor utilizatorilor acces nelimitat, in interes personal, pe site  dar nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul  in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre.
Folosirea fara acordul scris al FagureleCuMiere a oricaror elemente enumerate mai sus, orice tentativa de acces neautorizat in vederea producerii de prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.

Sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

FagureleCuMiere isi rezerva dreptul de a modifica orice continut al site-ului fara o notificare prealabila a utilizatorilor acestuia.

D. LIMITAREA RESPONSABILITATII

FagureleCuMiere nu va putea fi raspunzatoare pentru :
– neplacerile create de intreruperea accesului in site datorate furnizorului de servicii internet (ISP) ;
– eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ;
– diferente intre imaginea unui produs din site, asa cum ea apare pe monitorul dumneavoastra si produsele primite, diferente care se refera la culoare, nuanta, etc. ;
– continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site FagureleCuMiere. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza ;
– pierderile de informaţii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceputa aplicatia. De asemenea nu răspundem pentru bug-urile din securitatea serverului care găzduieşte aplicatia. ;
– acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site sau continutul altor site-uri legate de acesta  si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru orice  erori, greseli  sau lipsa de acuratete a continutului, vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul FagureleCuMiere  si serviciile sau produsele acesteia

– orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte terta prin site-ul FagureleCuMiere  sau orice site cu hiperlink sau aparut in orice banner sau alt fel de publicitate;

– monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs. si o parte terta oferitoare de produse sau servicii.
– nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui ;
– defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din aplicatia FagureleCuMiere;
– orice daune, directe, indirecte, generale, speciale, compensatorii, de consecinta, si/sau accidentale, care rezulta din sau cu privire la dvs. sau a oricarei alte persoane in legatura cu utilizarea site-ului, informatiilor, serviciilor si produselor FagureleCuMiere sau prezentului acord, incluzand fara limitare, profituri pierdute, vatamari corporale, emotionale, sau orice pagube speciale, incidentale sau de consecinta ;
In nici un caz FagureleCuMiere, proprietarul, administratorul sau angajatii/colaboratorii sai nu vor fi pasibili fata  de dvs. sau fata de orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice  erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului, vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la aplicatia,  produsele si serviciile FagureleCuMiere.

Utilizatorii acestui site sunt de acord neconditionat ca folosirea acestui site se face pe propriul risc, FagureleCuMiere fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acesta. FagureleCuMiere nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile prezentate pe site-ul FagureleCuMiere.ro sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti. Produsele prezentate pe site sau blog si/sau comercializate prin magazinul online nu inlocuiesc un regim alimentar variat, exercitiile fizice de intretinere necesare si nu substituie recomandarile medicale de specialitate.

E. PROMOTII, OFERTE SPECIALE, CONCURSURI

FagureleCuMiere stabileşte propiile regulamente ale promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, in conformitate cu  legislaţia în vigoare. Aceste regulamente vor fi  aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul aplicatiei, prin retelele de socializare sau orice mijloace se considera necesare de catre organizator.
Vor beneficia de promotii doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe aplicatie. Promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică numai comenzilor care sunt înregistrate pe aplicatie în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil.
FagureleCuMiere nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie si o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Sunteți de acord că odată ce ați adăugat adresa dvs de email în siteul nostru, ca și client sau abonat, să primiți din partea noastră, foarte rar, emailuri cu oferte speciale, sau informări cu privire la activitatea noastră.

F. SECURITATEA DATELOR / CONFIDENTIALITATE / COOKIES

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate si cookies – GDPR

Recomandam citirea cu atentie a acestora.

FagureleCuMiere nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

G. LITIGII SI DISPOZITII FINALE.

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul FagureleCuMiere  sau de informatiile prezentate pe aceasta se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

În cazul în care sunteți nemulțumit de modul în care fagurelecumiere.ro a rezolvat o dispută, aveți dreptul de a apela la un sistem alternativ de rezolvare a disputelor – de exemplu în platforma europeană de soluționare online a litigiilor („SOL”), pusă la dispoziție de Comisia Europeană sau prin procedura de soluționare alternativa a litigiilor (“SAL”) pusa la dispoziție de ANPC.

 

Va rugam sa nu ezitati a ne contacta pentru orice nelamuriri, detalii sau informatii necesare pe e-mail la fagurelecumiere@gmail.com sau telefonic la 0745292452 (de luni pana vineri, intre orele 09.00-17.00)