CONTRACT CU CLIENTII, UTILIZATORI AI SITE-ULUI SI BLOGULUI SAU CLIENTI AI MAGAZINULUI ONLINE

TERMENI SI CONDITII

A.    DATE DE IDENTIFICARE

Aplicatia FagureleCuMiere, este administrat de Maria si Dan Capitanu, in calitate de apicultori, vatra de stupina fiind in Comuna Mihai Bravu, judetul Giurgiu.

Utilizarea acestei aplicatii precum si efectuarea de comenzi implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

FagureleCuMiere isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 1. MODALITATI DE PLATA SI LIVRARE
  Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se va efectua la livrarea produselor.

FagureleCuMiere isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre  FagureleCuMiere la adresa de e-mail fagurelecumiere@gmail.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa receptionarea banilor.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.
Comanda pe aplicatie este metoda recomandata pentru a comanda produse, pentru ca produsele sunt identificate clar si orice erori sunt evitate.

Modalitatea de lansare a unei comenzi este simpla (nu este obligatoriu sa va creati cont de utilizator) si consta in prima faza in adaugarea de produse in Cosul de Cumparaturi. La finalizarea comenzii trebuie sa completati un Formular de Comanda cu datele de identificare si adresa de expeditie.

IN ROMANIA

Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 (cincizeci) RON.
Preţul produselor afişat pe aplicatie este în lei (RON) şi nu include taxa de transport si ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit pe aplicatie
Modalitatea de plată cea mai utilizata este prin ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
Termenul de livrare este 1-5 zile de la receptionarea comenzii.

În conditii speciale  FagureleCuMiere isi asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Livrarea se face prin firma de curierat rapid cu livrare la adresa solicita de client.
Taxele de transport si ramburs precum si termenele de livrare sunt:
 17 lei (inclusiv rambursul) cu livrare in maxim 48 ore de la ridicarea coletului de catre curier. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei livrarea va fi gratuita.
Taxa de transport si ramburs va fi platita impreuna cu contravaloarea coletului in momentul livrarii. Valoarea expeditiei este mentionata pe formularul de comanda si este inclusa in valoarea totala a comenzii. Tarifele mentionate sunt valabile pentru zonele acoperite de Curier fara kilometri suplimentari. In cazul in care localitatea dvs nu intra in zona 1, costurile suplimentare va vor fi anuntate si adaugate la valoarea rambursului;
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata sau nu ridica la timp coletul daca comanda va fi anulata si produsele returnate la furnizor, clientul va suporta si costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

IN EUROPA

Pentru comenzi In Spania, Anglia, Portugalia, Franta, Italia, Austria, Grecia,Belgia, Olanda si Germania, livrarea se face prin Atlassib. Plata se va efectua prin banca, inainte de expedierea coletului dar dupa confirmarea valorii finale a comenzii (inclusiv costul expeditiei) in euro, care se va face pe email. Tot in acel email va fi comunicat si contul in care trebuie efectuata plata.

Termenul de livrare precum si costul expeditiei pentru extern este destul de variabil si depinde de politica transportatorului. Coletele vor trebui sa fie ridicate de la agentiile Atlasib din orasele si tarile respective, transportatorul neoferind livrarea la domiciliu. Toate aceste detalii le vom comunica in emailurile de confirmare ulterioare comenzii dvs. externe.

FagureleCuMiere nu este responsabil de eventualele întârzieri datorate transportatorului si nu este responsabil pentru deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
FagureleCuMiere nu este responsabil de informatiile eronate furnizate de cumparator. Furnizorul are dreptul de a verifica orice comanda telefonic sau pe email, cerandu-i cumparatorului confirmarea unor date personale sau legate de comanda.
FagureleCuMiere nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv furnizorul îsi asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz FagureleCuMiere va informa clientul asupra situației create.
FagureleCuMiere isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  vointa sa care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.
FagureleCuMiere isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Astfel, FagureleCuMiere nu va livra comenzile daca comanda nu este serioasa, daca datele personale sunt completate gresit sau sunt incomplete, daca din discutia telefonica cu cel care a efectuat comanda se constata neserizitate sau rea-intentie, sau din orice alt motiv la latitudinea FagureleCuMiere. FagureleCuMiere isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere.

C.  DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al aplicatiei, imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date  este proprietatea FagureleCuMiere si este aparat de Legea dreptului de autor (Legea nr 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
FagureleCuMiere garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe aplicatie  dar nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral aplicatia, de a reproduce partial sau integral aplicatia, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata aplicatia  in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre.
Folosirea fara acordul scris al FagureleCuMiere a oricaror elemente enumerate mai sus, orice tentativa de acces neautorizat in vederea producerii de prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.

Sunt interzise in mod expres: accesarea aplicatiei de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

FagureleCuMiere isi rezerva dreptul de a modifica orice continut al aplicatiei fara o notificare prealabila a utilizatorilor acestuia.

Utilizatorii acestei aplicatii sunt de acord neconditionat ca folosirea acestei aplicatii se face pe propriul risc, FagureleCuMiere fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestei aplicatii sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acesta aplicatie. FagureleCuMiere nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestei aplicatii, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Produsele prezentate (inclusiv energizantele, amestecurile apicole, sa) pe site/aplicatie sau blog si/sau comercializate prin magazinul online/aplicatie nu inlocuiesc un regim alimentar variat, exercitiile fizice de intretinere necesare si nu substituie recomandarile medicale de specialitate.

 1. LIMITAREA RESPONSABILITATII
  FagureleCuMiere nu va putea fi raspunzatoare pentru :
  – neplacerile create de intreruperea accesului in aplicatie datorate furnizorului de servicii internet (ISP) ;
  – eventualele erori aparute pe aplicatie indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale aplicatiei, setari sau actualizari ;
  – diferente intre imaginea unui produs din aplicatie, asa cum ea apare pe monitorul dumneavoastra si produsele primite, diferente care se refera la culoare, nuanta, etc. ;
  – continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe aplicatia FagureleCuMiere. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza ;
  – pierderile de informaţii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceputa aplicatia. De asemenea nu răspundem pentru bug-urile din securitatea serverului care găzduieşte aplicatia. ;
  – acuratetea sau de cat de complet este continutul acestei aplicatii sau continutul altor siteuri legate de aceasta aplicatie si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru orice  erori, greseli  sau lipsa de acuratete a continutului, vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la aplicatia FagureleCuMiere  si serviciile sau produsele acesteia;
  – orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte terta prin aplicatia FagureleCuMiere  sau orice site cu hiperlink sau aparut in orice banner sau alt fel de publicitate;

– monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs. si o parte terta oferitoare de produse sau servicii.
– nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui ;
– defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din aplicatia FagureleCuMiere;
– orice daune, directe, indirecte, generale, speciale, compensatorii, de consecinta, si/sau accidentale, care rezulta din sau cu privire la dvs. sau a oricarei alte persoane in legatura cu utilizarea aplicatiei, informatiilor, serviciilor si produselor FagureleCuMiere sau prezentului acord, incluzand fara limitare, profituri pierdute, vatamari corporale, emotionale, sau orice pagube speciale, incidentale sau de consecinta ;
Raspunderea FagureleCuMiere fata de dvs. sau fata de oricare terta parte, in orice circumstanta este limitata  la cel mult valoarea 500 RON.
In nici un caz FagureleCuMiere, proprietarul, administratorul sau angajatii/colaboratorii sai nu vor fi pasibili fata  de dvs. sau fata de orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice  erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului, vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la aplicatia,  produsele si serviciile FagureleCuMiere.

E.  SECURITATEA DATELOR / CONFIDENTIALITATE
Folosirea acestei aplicatii implica acceptarea Politica de confidentialitate

Folosirea acestui site implica acceptarea Politica de utilizare a Cookies

Recomandam citirea cu atentie a acestora.

FagureleCuMiere nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

F.  PROMOTII, OFERTE SPECIALE,CONCURSURI
FagureleCuMiere stabileşte propiile regulamente ale promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, in conformitate cu  legislaţia în vigoare. Aceste regulamente vor fi  aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul aplicatiei, prin retelele de socializare sau orice mijloace se considera necesare de catre organizator.
Vor beneficia de promotii doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe aplicatie. Promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică numai comenzilor care sunt înregistrate pe aplicatie în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil.
FagureleCuMiere nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie si o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Sunteți de acord că odată ce ați adăugat adresa dvs de email în siteul nostru, ca și client sau abonat, să primiți din partea noastră, foarte rar, emailuri cu oferte speciale, sau informări cu privire la activitatea noastră.

G.   LITIGII SI DISPOZITII FINALE.
Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe aplicatia FagureleCuMiere  sau de informatiile prezentate pe aceasta se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.
Acest contract intra in vigoare pentru clientii aplicatiei din momentul trimiterii comenzii (pe aplicatie sau direct pe email-ul fagurelecumiere@gmail.com) iar pentru utilizatorii aplicatie din momentul accesarii continutului acestuia.

×

Coș

Livrarea comenzilor noiembrie-decembrie 2019