Tel:(+4) 0745.292.452

161.00 LEI

135.00 LEI

CADOU ApiPremium

| 4202Vizionari
Acest pachet contine mai multe sortimente deosebite de miere: de salcam, poliflora, de rapita, de balta si de tei, delicatese cu miere de salcam si nuca, miere de salcam cu scortisoara, precum si o delicioasa capaceala de fagure. Economisiti peste 16%.
Indisponibil

Pachetul contine 5 sortimente de miere naturala, neprocesata si neprelucrata termic, un izvor de sanatate cu aroma irezistibila, pentru cei apropiati de acasa sau de la birou. Produsul apicol capacele de fagure poate inlocui cu succes un desert, oferind corpului nutrientii necesari si papilelor gustative un adevarat spectacol al gustului. Pe langa aceste produse, va veti putea delecta cu nuci in miere de salcam sau cu scortisoara macinata amestecata in aceeasi delicioasa miere de salcam.
Pachetul poate fi daruit apropiatilor si familiei sau este de asemenea un cadou ideal pentru colegii de birou, partenerii de afaceri sau pentru angajatii dumneavoastra. Oferiti-le ceva special, 100% natural, gustos si folositor!

Pachetul contine:
- miere de salcam 400g
- miere poliflora 400g
- miere de rapita 400g
- miere de balta 400g
- miere de tei 400g
- miere cu nuci 375g 
- miere cu scortisoara 400g
- capacele de fagure 400g;


Prin comandarea acestui pachet faceti o economie de peste 16%.

Comentariul dumneavoastra

Cristina Popa, 15.12.2015
Am comandat acest cadou pentru colegii de la birou. Am reusit sa-i surprind cu un altfel de cadou decat ii obisnuisem in anii trecuti. M-am bucurat sa-i vad atat de incantati de produsele din pachet.

Produse recomandate

Company MAXXmarketing GmbH

CONTACTATI-NE