Amestec apicol ce contine miere si tinctura de propolis 50%.

30,00 lei45,00 lei

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe

Descriere

Mixul apicol de miere cu propolis este din ce in ce mai utilizat. Este combinatia ideala pentru a oferi propolis intr-un mod placut, in special copiilor, dar nu numai.

Prin amestecarea propolisului in mierea de albine, se combina in mod fericit proprietatile celor doua produse apicole. Mierea folosita uzual este mierea de salcam, deoarece este fluida, preferata de copii si usor asimilabila. Se pot face insa si cu celelalte sorturi de miere, chiar daca sunt in stare cristalizata, in special cu miere de rapita sau miere de tei. De asemenea, folosim in mod uzual, tinctura de propolis de 50%. Pentru copii intre 2 si 7 ani putem folosi extract de propolis concentratie 70%. Va rugam, daca doriti alt sortiment de miere decat cel de salcam sau extract de propolis in loc de tinctura, sa specificati la observatii atunci cand efectuati comanda si asa il vom prepara.

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

240g, 400g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere cu Propolis”