35,00 lei50,00 lei

ApiJunior este un amestec apicol ce contine extract de propolis, laptisor de matca si miere de salcam. Un amestec pe care il facem de mult in familia noastra de apicultori. E mai usor acceptat de cei mici care nu au consumat inca sau carora nu le place consistenta polenului.

Golește
Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe

Descriere

ApiJunior – amestecul apicol ce contine propolis, laptisor de matca si miere

ApiJunior este un amestec de produse apicole ce ajuta la cresterea imunitatii copiilor aflati in colectivitati, cu varste cuprinse intre 2 si 10 ani. Contine extract de propolis 70%, laptisor de matca si miere de salcam. Gramajele la extractul de propolis si la laptisorul de matca pot fi modificate la cererea clientului, adaugandu-se costurile aferente. Propolisul este un antiviral natural, iar laptisorul de matca se gaseste intr-o concentratie corespunzatoare stimularii sistemului imunitar.

Acest amestec a fost preluat de la consumatorii nostri si realizat la recomandarea si solicitarea lor.

Se consuma 1-3 lingurite pe zi, inainte de mese cu 30 de minute. Amestecul trebuie consumat cu regularitate pentru o perioada de minim 30 de zile. Se tine la frigider, se amesteca inainte de a fi consumat si se foloseste lingurita de lemn (sau plastic).

Stranutul Viteazului si Albinuta Api

ApiJunior
ApiJunior este un amestec apicol ce contine extract de propolis, laptisor de matca si miere de salcam.

 

Viteazul: Hapciu!
Albinuta Api: Sanatate! Ce ai patit,Viteazule?
Viteazul: Nu ma simt prea bine, cred ca o sa racesc!
Albinuta Api: Atunci trebuie sa iti intarim sistemul imunitar pentru a ajuta anticorpii tai sa lupre impotriva microbului.
Viteazul: Si cum facem asta?
Albinuta Api: Am eu ac de cojocul oricarui microb! Ai nevoie de un amestec de propolis, laptisor de matca si miere de salcam. Noi cream propolisul pentru a purifica atmosfera din stup si pentru a ne apara de factorii de mediu care ne dauneaza: microbi, mucegai, bacterii si alti agresori. Si pentru voi, propolistul actioneaza la fel: va purifica organismul si va protejeaza. Are proprietati antiseptice, antibiotice, antivirale si antiinflamatoare. De asemenea, laptisorul de matca este hrana pe care noi o oferim larvelor in primele trei zile si reginei pe toata perioada vietii. Este cel mai valoros produs al stupului. In combinatie cu mierea de salcam, iese un amestec cu beneficii fantastice pentru sanatate.
Viteazul: Si de unde imi procur acest amestec?
Albinuta Api: Tatal tau a creat amestecul la cererea iubitorilor de produse apicole si l-a numit ApiJunior. S-a dovedit a fi un bun intaritor al sistemului imunitar, ideal pentru tine in aceasta perioada a gripelor si racelilor.
Viteazul: Multumesc, Albinuta Api! Merg chiar acum sa ii spun tatalui meu ca vreau si eu ApiJunior!

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

230g, 400g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ApiJunior”