Apilarnilul este un produs apicol biologic activ. El este obtinut prin triturarea si filtrarea larvelor de trantori. Are proprietati vitalizante si energizante.

80,00 lei

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Apilarnil pur in miere de salcam – energizant natural

Apilarnilul este un produs apicol biologic activ. El este obtinut prin triturarea si filtrarea larvelor de trantori, recoltate in ziua a 7-a de stadiu larvar, inainte de capacirea celulelor.

Apilarnilul pur are o consistenta omogena, laptoasa, o culoare galbuie cu nuante de cenusiu si un gust usor astringent. Este perisabil si de aceea, in forma bruta, se pastreaza in congelator. La decongelare recomandam amestecarea apilarnilului in miere naturala (uzual in miere de salcam), in general intr-o proportie de 1/10. Amestecul apicol natural astfel rezultat se pastreaza in frigider, se omogenizeaza inainte de administrare si se consuma de preferinta cu lingurita de lemn.

Apilarnilul este folosit atat in alimentatie cat si in cosmetica, farmacologie si apiterapie. Are proprietati energizante, vitalizante si tonifiante. Recomandat sportivilor precum si celor ce vor sa-si imbunatateasca dinamica sexuala.

Citeste si articolele:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

400g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apilarnil in miere”