You are currently viewing Apilarnil – caracteristici și recomandări terapeutice

Apilarnil este un produs apicol biologic activ. El este obtinut prin triturarea si filtrarea larvelor de trantori, recoltate in ziua a 7-a de stadiu larvar, inainte de capacirea celulelor.

Apilarnilul este folosit atat in alimentatie cat si in cosmetica, farmacologie si apiterapie. Are proprietati energizante, vitalizante si tonifiante. Datorita continutului relativ mare de testosteron, este recomandat sportivilor si persoanelor care fac mult efort fizic si intelectual sustinut.
Mai este recomandat si in astenii, covalescenta postoperatorie, stari de denutritie, pubertate intarziata, infertilitate, astenie sexuala si multe altele.

Apilarnilul are o consistenta omogena, laptoasa, o culoare galbuie cu nuante de cenusiu si un gust usor astringent. Este perisabil si de aceea, in forma bruta, se pastreaza in congelator. La decongelare recomandam amestecarea apilarnilului in miere (uzual in miere de salcam), in general intr-o proportie de 1/10. Energizantul apicol natural astfel rezultat se pastreaza in frigider, se omogeaza inainte de administrare si se consuma de preferinta cu lingurita de lemn. La cererea voastra (in urma unei recomandari de la un doctor cu competente in apiterapie) se pot face amestecuri de apilarnil in miere in diferite proportii.

Intra aici si comanda acum!

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Lasă un răspuns