Tel:(+4) 0745.292.452

79.00 LEI

CADOU ApiRelax

| 5535Vizionari
Contine: - miere de salcam in vas de ceramica 400g - miere cu scortisoara 400g - sirop de catina cu miere, nepasteurizat 300g - lumanare mare artizanala din ceara naturala, cu fitil propolizat - lingura de lemn speciala pentru miere

Pachetul special de sarbatori contine cel mai apreciat sortiment apicol, mierea de salcam, ambalat intr-un mod traditional, in vas de ceramica si cu capacul ceruit, precum si o delicatesa, miere cu scortisoara. De asemenea, va puteti surprinde apropiatii si cu gustul deosebit al siropului nepasteurizat de catina cu miere, din care puteti face sucuri delicioase si sanatoase. In pachet veti descoperi si o lingura de lemn speciala pentru miere, alaturi de o lumanare artizanala din ceara naturala cu fitil propolizat, care vor completa perfect atmosfera de sarbatori.

Datorita vasului de ceramica, tipic romanesc, in care se gaseste miere naturala de salcam, pachetul ApiRelax poate fi daruit si prietenilor din afara tarii sau turistilor straini, pentru a le aminti cu drag de bunatatile traditionale din Romania. 

Contine:
- miere de salcam in vas de ceramica 400g
- miere cu scortisoara 400g
- sirop nepasteurizat de catina cu miere 300g
- lumanare mare artizanala din ceara naturala, cu fitil propolizat
- lingura de lemn speciala pentru miere

Prin comandarea acestui cadou traditional, veti face o economie de 15%.
Cosuletul este folosit doar pentru prezentare si nu este inclus in pachet, insa il puteti solicita si noi vom verifica daca furnizorii nostri il au pe stoc.

Comentariul dumneavoastra

Radu Camelia, 18.12.2015
Perfect pentru masa de Craciun! Vasul de ceramica va fi vedeta serii, cu siguranta. Abia astept sa gust aceste bunatati.

Produse recomandate

Company MAXXmarketing GmbH

CONTACTATI-NE