You are currently viewing Farmacia albinutelor
Amestec apicol ce contine polen crud, propolis, miere si catina.

Toamna. Frig. Vant. Cer innorat. In ciuda vremii mohorate, copiii se joaca afara in livada.
Voinicul: Tati, tati, toti copacii de aici, in urma cu putin timp, aveau fructe mari si frumoase. Ce s-a intamplat cu ele?
Capitanu: Dragul meu, atat natura cat si vietuitoarele trec prin anumite etape odata cu anotimpurile. Primavara natura se trezeste la viata, pomii inmuguresc, lacul se dezgheata iar animalele incep usor usor sa iasa din ascunzatoarele lor. Vara activitatea se intensifica. Soarele mangaie natura si noi ne bucuram de roade pline de vitamine: fructe si legume. Toamna insa florile incep sa se ofileasca, copacii se scutura, iar pasarile zboara spre tarile calde. Oamenii strang recoltele din livezi, gradini, vii si de pe campuri. Iarna toata energia se schimba. Viata pare sa stea in loc, majoritatea vietuitoarelor hiberneaza, iar natura pare adormita si goala. Copacii sunt lipsiti de frunze si fructe insa doar pentru o perioada scurta. Dupa trecerea sezonului rece vor inflori, vor inmuguri si vor produce iar roade bune pentru toti voinicii din lume.
Voinicul: Pai si ce facem toamna, iarna, daca nu mai avem fructe bune si legume proaspete?
Capitanu: Ne ajuta albinutele sa ne vitaminizam si sa ne intarim organismul. Foarte eficienta atat pentru cei mici cat si pentru noi, cei mari, este mierea de salcam in combinatie cu polenul crud, propolisul si siropul de catina.
Voinicul: Adica ApimunoPlus?
Capitanu: Exact. Este amestecul creat de noi pentru a ne mentine si proteja sanatatea. Nu uita dragul meu: cea mai buna farmacie in sezonul rece este farmacia albinutelor.