You are currently viewing Intepatura albinelor
Amestec apicol natural ce contine polen crud, extract de propolis 70% si miere de salcam

Intepatura albinelor

Viteazul si Albinuta Api se aflau intr-una din padurile din apropierea satului. Se bucurau de razele soarelui si admirau florile superbe de primavara.
Viteazul: Vreau sa ii duc mamei un buchet frumos de flori. Cred ca o va incanta.
Albinuta Api: Sigur ca da. Este un gest foarte frumos din partea ta.
Viteazul: Ah.. sunt atat de multe albinute pe flori, imi este teama ca ma vor intepa. De ce nu sunt asa prietenoase ca tine? De ce nu ma lasa sa iau florile?
Albinuta Api: Nu vei pati nimic. Noi stim sa impartim jucariile, asa cum faci si tu cu prietenii de la gradinita. Intepam doar cand ne simtitim amenintate de un pericol. Putem face asta o singura data in viata.
Viteazul: De ce o singura data?
Albinuta Api: Cand intepam o persoana infigem acul adanc in piele si nu mai avem suficienta forta sa il tragem inapoi. Asadar ne vom distruge abdomenul fara de care nu putem trai. Daca insa intepam o insecta sau un animal, exista sansa sa reusim sa extragem acul si astfel putem zbora in continuare.
Viteazul: Pfiu…deci nu voi fi atacat de surorile tale daca stau aici cumintel si culeg flori.
Albinuta Api: Sigur ca nu. Ele sunt ocupate sa produca toate aceste minunatii pentru voi: miere vie, polen, propolis, laptisor de matca, pastura, fagure, ceara.
Viteazul: Da, sunt extrem de gusoase. Noi le savuram frecvent. Tata chiar le imbina pentru un efect mai puternic. De exemplu, in perioada asta, noi ne intarim organismul si ii crestem rezistenta cu ApimunoVit, un amestec apicol ce contine polen crud, extract de propolis 70% si miere de salcam.
Albinuta Api: Este cu adevarat eficient. Aceasta combinatia este recomandata chiar si de medicii pediatri cu competente in apiterapie. Si acum ca nu iti mai este frica de noi, ce spui, terminam buchetelul de flori pentru mama ta?
Viteazul: Da, Albinuta Api!