You are currently viewing Surpriza pentru mami 
Ghimbir cu miere

Surpriza pentru mami 

 Voinicul: Api, tu esti prietenul meu de nadejde! Apelez din nou la tine pentru ceva foarte important si strict secret.
Albinuta Api: Da, te ajut cu placere!
Voinicul: Dar promiti sa nu spui nimanui, da? Se apropia ziua mamei si vreau sa-i fac un cadou surpriza. Insa, eu si fratele meu nu avem nici o idee. Ce imi recomanzi?
Albinuta Api: Hmm… sa ma gandesc. Ce ii place mamei tale? Spune-mi cateva lucruri despre ea ca sa ma pot gandi la ceva potrivit.
Voinicul: Pai… este cea mai frumoasa, cea mai buna si imi face cea mai buna mancarica. Ii place sa foloseasca si sa combine diverse condimente pentru gusturi unice si foarte placute. Ultima data a folosit un ingredient minune in ceaiul pentru tati. Ea i-a zis “ghimbir”.
Albinuta Api: Bingo! Stiu exact ce iti trebuie pentru a-i face cu adevarat o surpriza! Ofera-i un borcan de miere cu ghimbir. Este un produs apicol natural, foarte sanatos, amestec de feliute din radacina de ghimbir si miere de salcam. Ghimbirul este un condiment oriental cu un gust parfumat si usor piperat, iar calitatilele sale sunt minunate in aceasta formula. In ultimul timp, foarte multi medici naturisti recomanda pentru intarirea imunitatii, prevenirea si tratarea racelii, stimularea circulatiei si ameliorarea diverselor dureri.
Voinicul: Gustos, dar si extrem de sanatos. Este cadoul perfect pentru mami! Dar unde gasesc eu acest produs?
Albinuta Api: Stai fara grija, ma ocup eu de asta. Tu deseneaza-i o felicitare frumoasa, iar eu dau fuga sa pregatesc aceasta combinatie.
Voinicul: Multumesc, Api! Intotdeauna ma pot baza pe ajutorul tau!