You are currently viewing Siropuri, sucuri și alte băuturi cu miere
Sucuri cu miere

SIROPURI, SUCURI SI ALTE BAUTURI NATURALE CU MIERE CE MERITA A FI PREPARATE IN CASA

Deoarece dorim sa consumam cat mai multe bauturi naturale si sanatoase profitam de orice ocazie pentru a procura din surse cat mai sigure si nepoluate, ingredientele necesare.

Sunt o multime de siropuri, sucuri si bauturi naturale care se pot face foarte usor si in casa. De-a lungul anului putem culege soc, muguri de pin sau de brad, mere si alte fructe, ori catina. Din acestea putem face socata, sirop din muguri de pin sau brad, sirop de catina si multe altele. De asemenea, putem face otet de mere, hidromel si cidru. Evident, in toate acestea folosind intotdeauna miere in loc de zahar.

Recomandam sa va faceti pe perioada verii si delicioase limonade cu miere si menta.

Deoarece acum cand scriem acest articol este vremea socului, vom reveni in scurt timp si cu reteta folosita de noi pentru a face socata.

La noi pe site mai gasiti informatii si despre otetul de mere cu miere, hidromel, sirop de catina cu miere, miere cu ghimbir, miere cu catina si alte produse gourmet.

Dorim sa deschidem o tema de dezbatere pe aceasta tema si va invitam sa participati cu comentarii, idei si retete.

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole sau la orice alt ingredient din compozitia produsului.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Lasă un răspuns