You are currently viewing Voinicul si cele 2 lingurite de miere poliflora
Miere Polifloră

Voinicul si cele 2 lingurite de miere poliflora

Voinicul: Mami, Mami, am fost cuminte si am mancat tot. Ce desert gustos ai pentru mine? Mmm… as vrea 2 lingurite de miere poliflora.
Mami aduce borcanul cu miere si intreaba: Tu stii cat munceste o albinuta pentru cele 2 lingurite de miere?
Voinicul: Nu stiu, dar hai sa o intrebam pe Albinuta noastra. Api, Api, unde esti?
Albinuta Api apare degraba sa ii raspunda Voinicului la intrebare: Dragul meu, pentru cele 2 lingurite de miere, o albinuta face aproximativ 1600 de calatorii de 10 km fiecare. Facem acest efort pentru voi, pentru toti cei care iubiti natura la fel de mult cum o iubim si noi. Iti place mierea poliflora?
Voinicul: Da, imi place, este extrem de aromata.
Albinuta Api: Mierea poliflora este compusa din nectarul mai multor tipuri de flori, de aici parfumul deosebit si gustul puternic, dar si varietatea de vitamine si minerale. Este perfecta pentru voi, copiii!
Mami: Dar si pentru noi, cei mari?
Albinuta Api: Bineinteles, mierea poliflora are atat de multe beneficii, incat va pot povesti despre ele 2 zile incontinuu. Cel mai bine insa ar fi sa o gustati, sa o consumati cu regularitate si sa realizati singuri cat de mult va ajuta toate substantele bioactive si proprietatile nutritive din componenta ei.
Mami: Albinuta Api, sa stii ca noi chiar o folosim cu regularitate. Atat ca desert cat si ca indulcitor. Am inlocuit zaharul cu mierea poliflora si astfel ceaiurile, sucurile si cafelele au un gust mai bun si mai savuros, producand efecte de vitalizare a organismului nostru.
Albinuta Api: Felicitari, mami! Continuati sa va bucurati de minunatiile naturii si organismul vostru va va multumi in viitor ca l-ati protejat si intarit!