Mierea poliflora este cea mai cunoscuta si cea mai consumata dintre sortimentele de miere. Va oferim miere poliflora cruda, neprelucrata termic, din productia anului 2023.

15,00 lei35,00 lei

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Mierea poliflora este cea mai cunoscuta dintre toate sorturile de miere de albine. Va oferim miere poliflora din productia anului 2023.

Mierea poliflora este rezultata din nectarul mai multor flori si datorita acestui lucru este una din cele mai complete sortimente de miere.

Mierile poliflore sunt diferite in functie de plantele din care albinele culeg nectarul. Mierea poliflora poate avea diverse nuante (galben-rosiatic-maroniu) in functie de nectarul plantelor de la care a fost culeasa. Va oferim miere cruda, neprelucrata termic si nefiltrata. Consistenta poate fi fluida, vascoasa sau cristalizata.

Despre secretele mierii si informatii despre beneficiile mierii crude oferite de FagureleCuMiere afli si din urmatoarele articole:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

240g, 400g, 750g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere Poliflora”

S-ar putea să-ți placă și…

  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe
  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe
  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe