Va oferim miere de tei din productia apicola 2023.

Mierea de tei are un parfum inconfundabil si o aroma pregnanta de flori de tei. Noi va oferim miere vie, neprocesata. Asadar mierea de tei poate fi fluida, vascoasa sau cristalizata, in functie de perioada din an.

16,00 lei39,00 lei

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Va oferim miere de tei din productia 2023.

Mierea de tei este una din cele mai apreciate sorturi de miere de albine. Are o culoare galben-portocaliu-roscat si contine in afara de monozaharide, uleiuri volatile bogate in farnesol care ii imprima mirosul si gustul caracteristic, un parfum inconfundabil si o aroma deosebita, de flori de tei.

Daca doriti sa degustati mai multe sorturi de miere de albine, va recomandam sa lasati la urma mierea de tei deoarece are gustul cel mai pregnant. Mierea de tei pe care noi v-o oferim este miere vie, cruda, neprelucrata, nefiltrata. Consistenta mierii de tei este uniforma, fluida, vascoasa sau cristalizata. In stare cristalizata mierea are o culoare mai deschisa.

Despre secretele mierii si informatii despre beneficiile mierii crude oferite de FagureleCuMiere afli si din urmatoarele articole:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

240g, 400g, 750g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere de Tei”

S-ar putea să-ți placă și…

  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe
  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe
  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe