Mierea de balta (mierea de menta si flora spontana de Dunare) este culeasa de albine din nectarul florei salbatice de pe malul Dunarii sau din Delta, la sfarsitul verii, cand este si izma inflorita. Va oferim o miere cruda, neprocesata, cu o consistenta cremoasa si o aroma savuroasa.

19,00 lei45,00 lei

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe
(O recenzie client)
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Miere de balta – cea mai savuroasa miere crema naturala

Mierea de balta se extrage toamna si este ultimul cules al albinelor din sezonul apicol, dupa culesul de la floarea soarelui.

Pe malul si in Delta Dunarii, in zonele care au fost inundate primavara, dupa retragerea apelor, apare flora spontana care este compusa din butoias, sulfina, lemnie, palamida, izma si altele. Popular i se spune miere de balta. Comercial se mai foloseste si denumirea miere de menta (si flora spontana din Delta Dunarii).

Am luat hotararea sa folosim denumirea de miere de menta si flori de balta si am oprit mierea de balta. Va recomandam sa comandati cu incredere mierea de menta si flori de balta.

Despre secretele mierii si informatii despre beneficiile mierii crude oferite de FagureleCuMiere afli si din urmatoarele articole:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

240g, 400g, 750g

1 recenzie pentru Miere de Baltă

 1. Razvan Dumitrescu (proprietar verificat)

  O adevarata delicatesa, nu am mai mancat pana acum asa ceva. Cu greu mai gasim pe piata produse de calitate, tineti-o tot asa! <3

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…

 • Adaugă la dorințe
  Adaugă la dorințe
 • Adaugă la dorințe
  Adaugă la dorințe
 • Adaugă la dorințe
  Adaugă la dorințe