Miere culeasa pe lunca Dunarii cu un un continut ridicat si aroma de menta.

17,00 lei42,00 lei

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

32 utilizatori interesați de acest produs.

Descriere

Mierea de menta se produce in aceeasi perioada cu mierea de balta. In anii sau in zonele de pe lunca Dunarii unde flora spontana de sfarsit de vara – inceput de toamna prezinta multa izma rezulta o savuroasa miere de menta. Daca nu are suficent de multa izma incat sa rezulte mierea de menta, va recomandam cu caldura sa incercati si sortimentul de miere de balta.

Mierea de menta are o culoare galben-verzuie si are o anumita racoreala atunci cand se inghite. Ea se poate gasi in forma fluida, vascoasa sau cristalizata.

Despre secretele mierii si informatii despre beneficiile mierii crude oferite de FagureleCuMiere afli si din urmatoarele articole:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

240g, 400g, 750g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere de Mentă”

S-ar putea să-ți placă și…

  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe
  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe