Miere culeasa pe lunca Dunarii cu continut de izma si alte flori de balta.

19,00 lei45,00 lei

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Miere de menta si flori de balta – cea mai savuroasa miere crema naturala

Aceasta miere se extrage toamna si este ultimul cules al albinelor din sezonul apicol, dupa culesul de la floarea soarelui. Va oferim miere de menta si flori de balta din productia anului 2022.

Pe malul si in Delta Dunarii, in zonele care au fost inundate primavara, dupa retragerea apelor, apare flora spontana care este compusa din butoias, sulfina, lemnie, palamida, izma si altele. Popular i se mai spune miere de balta. Comercial se mai foloseste si denumirea miere de menta (si flora spontana din Delta Dunarii).

Din pacate, nu mai este atat de multa izma de-a lungul Dunarii, nu se mai face de multi ani miere in care sa predomine menta (peste 50%).

Culoarea variaza de la galben-roscat la verzui-brun. Poate avea un gust dulce-acrisor, cu o racoreala la final datorita mentei.

Nefiind prelucrata termic, mierea cruda de menta si flori de balta cristalizeaza in granule fine, avand astfel o consistenta cremoasa. I se poate spune si miere crema naturala. Mierea de menta are un continut ridicat de vitamina C si este tonifianta.

Despre secretele mierii si informatii despre beneficiile mierii crude oferite de FagureleCuMiere afli si din urmatoarele articole:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

240g, 400g, 750g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere de Mentă”

S-ar putea să-ți placă și…

  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe
  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe