Mierea de coriandru are o culoare rosiatica si este aromata si parfumata. Cu atat mai mult daca este in stare naturala, raw, neprocesata. Miere vie.

De la: 15,00 lei

Golește
Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

13 utilizatori interesați de acest produs.

Descriere

Coriandru este o planta cu intrebuintari multiple: in cosmetica (pentru parfumuri – sa simtiti mirosul unui lan de coriandru inflorit); in farmaceutica (ceaiuri); in alimentatie (condiment). Din fericire, in Dobrogea se mai cultiva inca suprafete acceptabile cu coriandru.

Mierea de coriandru are o culoare rosiatica, este aromata si parfumata.

Imediat dupa recoltare, gustul mierii de coriandru este foarte neplacut, insa dupa circa o saptamana, acesta se transforma intr-unul foarte delicat.

Mierea de coriandru neprelucrata termic, neprocesata (miere vie, miere cruda) poate fi in stare fluida, vascoasa sau cristalizata, in functie de perioada din an.

Despre secretele mierii si informatii despre beneficiile mierii crude oferite de FagureleCuMiere afli si din urmatoarele articole:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

240g, 400g, 750g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere de Coriandru”

S-ar putea să-ți placă și…