Amestec apicol ce conține polen crud, propolis, păstură, miere, apilarnil, lăptișor de matcă și cătină

55,00 lei170,00 lei

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe
(O recenzie client)

Descriere

ApimunoMax – amestec apicol complet, nepasteurizat

In mixul apicol natural ApimunoMax, se regasesc in cantitati profilactice dar semnificative, toate produsele apicole cu exceptia veninului de albina. Acest amestec inglobeaza intr-un mod fericit toate beneficiile polenului crud, tincturii de propolis de concentratie 50%, pasturii, laptisorului de matca, apilarnilului, siropului de catina si mierii de salcam. Va rugam sa cititi si paginile produselor enumerate.

Este util persoanelor cu o activitate care necesita un efort fizic si psihic sustinut, cu un regim alimentar neglijat si cu un sistem imunitar slabit. Cu alte cuvinte, este ideal omului din zilele noastre. Este un puternic imunostimulent si un adevarat energizant apicol natural.

Acest cocktail apicol este folositor in orice perioada a anului ( in special in perioada de iarna) si trebuie consumata o lingurita dimineata, pe stomacul gol, pentru o perioada de minim 30 zile.

Trebuie tinut in frigider si va fi amestecat pentru omogenizare inainte de a-l consuma. Se va folosi lingurita de lemn sau de plastic.

Despre proprietatile si beneficiile fiecarui ingredient din amestec puteti citi in urmatoarele articole:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole sau la orice alt ingredient din compozitia produsului.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

 

 

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

230g, 400g, 800g

1 recenzie pentru ApimunoMax

  1. nae.catalin1991 (proprietar verificat)

    Cel mai bun!

Adaugă o recenzie