You are currently viewing Amestecuri apicole, mixuri apicole sau cocktailuri apicole
Amestecuri, mixuri sau cocktailuri apicole

Amestecuri, mixuri sau cocktailuri apicole

Din ce in ce mai multe persoane au inteles importanta produselor apicole si beneficiile lor pentru imunitate, energizare si pentru o viata sanatoasa. De asemenea, se cunoaste ca produsele apicole impreuna se sustin reciproc si isi amplifica efectele benefice pentru organism. Astfel, au aparut diverse amestecuri apicole pe care unii le denumesc mixuri apicole sau cocktailuri apicole, dar ele inseamna acelasi lucru. Sau altfel spus, amestecul apicol este un mix de diverse produse apicole din care rezulta un cocktail apicol, un tonic apicol sau un elixir al stupului cu multiple beneficii pentru organism.

Ce este foarte important la toate aceste amestecuri: gramajele si gama de produse apicole utilizate, valoarea lor nutritiva si terapeutica!

Aceste mixuri noi le realizam din doua, trei sau mai multe produse apicole cum ar fi: miere cruda, polen crud, tinctura sau extract de propolis, pastura, laptisor de matca, apilarnil si sirop de catina. Facem astfel de mixuri apicole de foarte mult timp, de peste 20 de ani, cu mult inainte de a se vorbi de reteta doamnei Tatoiu. Amestecurile noastre au fost create in urma mai multor solicitari primite din partea unor clienti care veneau cu retete de la doctori cu competente in apifitoterapie.

De-a lungul timpului am realizat urmatoarele amestecuri apicole:
ApimunoVit – miere cruda de salcam, polen crud, extract de propolis 70%
ApimunoPlus – miere cruda de salcam, polen crud, extract de propolis 70%, sirop de catina
ApiVoinic – miere cruda de salcam, polen crud, laptisor de matca, extract de propolis 70%
ApiBun – miere cruda de salcam, laptisor de matca, extract de propolis 70%
ApimunoMax – miere cruda de salcam, polen crud, pastura, apilarnil, laptisor de matca, tinctura de propolis 50% si sirop de catina
ApiPitic – pastura, miere, extract de propolis 70%
Apilarnil in miere – apilarnil pur in miere de salcam
Miere cu propolis

Toate aceste mixuri apicole le-am creat din dragoste pentru un stil de viata sanatos, activ si armonios.
Toate aceste amestecuri apicole au o multime de recomandari. O parte sunt pentru cresterea imunitatii la copii, altele sunt pentru cresterea imunitatii si energizare adulti, altele pentru sportivi sau pentru cei ce isi doresc o imbunatatire a dinamicii sexuale, etc
Mai multe informatii gasiti la fiecare produs in parte, pe blog si in categoria amestecuri apicole.

Va putem oferi si posibilitatea realizarii de amestecuri personalizate conform solicitarilor voastre. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.