Va oferim un pachet de 5 sortimente de miere care va ofera posibilitatea sa savurati si sa comparati diferite tipuri de miere bruta, vie, nefiltrata si neprelucrata termic, beneficiind si de o reducere de peste 10%.

110,00 lei

În stoc

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe

Descriere

Acest pachet va ofera posibilitatea sa savurati si sa comparati (gust, culoare, miros, cristalizare) 5 sortimente de miere  cruda:

 • de salcam 400g – 1 buc.;
 • de tei 400g – 1 buc.;
 • de rapita 400g – 1 buc.;
 • de menta 400g – 1 buc.;
 • poliflora 400g – 1 buc.

 

Pentru a descoperi aromele fiecarui sortiment de miere va recomandam sa degustati in urmatoarea ordine: intai salcam, apoi rapita, poliflora, menta si la final tei. Mierea de tei este o miere foarte aromata si, daca ati gusta-o la inceput, nu ati mai regasi usor gustul celorlalte sortimente.

Economisiti peste 10% (de la 123 lei la 110 lei).

Despre secretele mierii si informatii despre beneficiile mierii crude oferite de FagureleCuMiere afli si din urmatoarele articole:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole sau la orice alt ingredient din compozitia produsului.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet – Degustare 5 sortimente miere cruda”

S-ar putea să-ți placă și…

 • Adaugă la dorințe
  Adaugă la dorințe
 • -12%
  Adaugă la dorințe
  Adaugă la dorințe
 • -10%
  Adaugă la dorințe
  Adaugă la dorințe