Va oferim un pachet de 5 sortimente de miere care va ofera posibilitatea sa savurati si sa comparati diferite tipuri de miere bruta, vie, nefiltrata si neprelucrata termic, beneficiind si de o reducere de peste 16%.

96,00 lei 80,00 lei

În stoc

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe

Descriere

Acest pachet va ofera posibilitatea sa savurati si sa comparati (gust, culoare, miros, cristalizare) 5 sortimente de miere  cruda:

  • miere de salcam 400g – 1 buc.;
  • miere de tei 400g – 1 buc.;
  • miere de rapita 400g – 1 buc.;
  • miere de balta 400g – 1 buc.;
  • miere poliflora 400g – 1 buc.

Economisiti peste 16% (de la 96 lei la 80 lei).

Despre secretele mierii si informatii despre beneficiile mierii crude oferite de FagureleCuMiere afli si din urmatoarele articole:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole sau la orice alt ingredient din compozitia produsului.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet – Degustare 5 sortimente miere”

S-ar putea să-ți placă și…