Tel:(+4) 0745.292.452

Miere de Floarea Soarelui

Pagina:

Mierea de floarea soarelui - scurta descriere

Floarea soarelui se cultiva in continuare pe suprafete intinse, ceea ce permite sa se faca miere de floarea soarelui de foarte buna calitate.

Mierea de floarea soarelui are o culoare galbena ce poate varia de la auriu la mustar, o dulceata specifica si un miros placut. Noi va oferim miere cruda, neprelucrata termic si nefiltrata. Consistenta ei poate fi fluida, vascoasa sau cristalizata; face parte din categoria mierilor ce cristalizeaza rapid.

Mierea de floarea soarelui ca si floarea de la care provine este bogata in flavonoizi, uleiuri volatile, substante minerale si contine lecitina pura.

 

Mierea de floarea soarelui si testele de la scoala

Voinicul: Tati, tati, la scoala, invatatoarea ne-a spus ca este bine sa consumam miere de floarea soarelui. A spus ca o sa crestem mari si destepti. Cum asa?
Capitanu: Mierea de floarea soarelui stimuleaza potentialul fizic, psihic si intelectual al oamenilor. Este singura care contine lecitina sub forma pura.
Voinicul: Ce este lecitina?
Capitanu:
Este o componenta foarte importanta a membranei celulare, care contine acizi grasi si acid fosforic, necesari pentru buna functionare a sistemului nervos central, dar si a ficatului. In urma studiilor efectuate de specialisti, s-a descoperit ca ficatul nostru poate sa functioneze normal doar daca primeste lecitina constant, in cantitate optima. In plus, lecitina mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala, iar in cazul vostru, al copiilor, asigura o mai buna memorare. Mai ales in perioada de pregatire a testelor sau examenelor, veti rezista mai bine la oboseala si la stres. De aceea invatatoarea voastra v-a recomandat miere de floarea soarelui.
Voinicul: Daca ne-a recomandat acum, inseamna ca urmeaza perioada testelor?! Aoleo! Tata, adu-mi borcanul cu miere. Vreau sa fiu in forta. Merg la invatat.

Company MAXXmarketing GmbH

CONTACTATI-NE