Miere naturala de mai produsa de albine din nectarul florilor de primavara. Productie an apicol 2023, preponderent salcam. Miere vie, neprocesata.

20,00 lei47,00 lei

Adaugă la dorințe
Adaugă la dorințe
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Mierea de mai este obtinuta in general din culesul albinelor de la pomi fructiferi, lucerna, rapita, salcam si alte flori de primavara.

Mierea de mai proaspat extrasa 2023 are in componenta mult salcam, pomi fructiferi si altele.

Mierea de mai are o culoare galben-verzui iar in forma cristalizata este un galben pal spre alb. Este dulce, are gust si aroma fina. Noi va oferim mierea vie, cruda, neprocesata, nefiltrata. Cristalizeaza relativ repede dar omogen si cu cristale relativ fine.

Despre secretele mierii si informatii despre beneficiile mierii crude oferite de FagureleCuMiere afli si din urmatoarele articole:

De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

240g, 400g, 750g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere de Mai”

S-ar putea să-ți placă și…

  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe
  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe
  • Adaugă la dorințe
    Adaugă la dorințe